Bana yol gösterin lütfen
Benim 4 senedir tanıdığım bi arkadaşım var benim 2 yıl süren ilişkimden dolayı görüşemiyorduk erkek arkadaşım başka erkeklerle konuşmamı bırakın adlarının geçmesine tahammül edemiyor vel hasıl ben erkek arkadaşımdan ayrıldım bi gün iş çıkışı arkadaşımla mağzaları gezerken karşıma çıktı ve sarıldı nerelerdesin ben hala aynı yerimdeyim mutlaka çık gel dedi bende gittim bana eski ilişkimi falan sordu hala aynı samimiyet duruyor bana sen evlenilecek insansın şöle düzgünsün böle düzgünsün ailen iyi yetiştirmiş gibi bi çok söz söyledi aradan bi kaçgün geçti ben bi kız arkadaşımın doğum gününe gidecem fakat erken çıktımki onunda yanına uğrayım diye ogün telefon numaramı aldı eve geç kalma erken git dedi bende ok dedim akşam 8 de msj attı evdemisin diye ve arkasından yine iltifatları başladı ama hep evlilik üzerine konuşmalar her akşam eve geçerken msj atmaları başladı gece 2 lere kadar msjlaşıyorduk fakat bunun yaşı benden büyük ve etrafında çok fazla sayıda kız var ve herkeze canım cicimli konuşmaları var ilişkilerle ilgili örnek verirken örneğin merve benim kız arkadaşım diye örnek vermeleri ve benim kıyafetime karışmaları başladı ama bizimbir ilişkimiz yok ve artık bana msjlarda atmıyor arayıp sormuyorda bi anlık boşluğamı düştü benimle bu kadar ilgilendi ya da ben bu ilgiyi aşk olarakmı anladım çözemedim bana bi yol gösterin ne yapayım ben