B
bltrcnb
Forum Okuru
Bal Tarçın çörekotu kürü ile hamile kalanlar var mı ?
Bal Tarçın Çörek otu ile hamile kalanlar bunu nasıl kullanmalı ya da hamile kaldı iseniz siz nasıl yaptınız ne şekilde yaparak kullandınız ve hamile kaldınız lütfen yorumlarınızda bizlere bunları anlatır mısınız hamile kalıp bebek sahibi olmak isteyen annelere yardımcı olmuş olursunuz hadi kızlar bekliyoruuuuum
Evet kızlar söylenenlere göre bal tarçın ve çörek otu karışımı biz kadınların hormonlarını dengeliyormuş. Bu dengelemeden sonra özellikle yumurtaları çatlatıyor ve hamile kalmanızı kolaylaştırıyormuş bu doğal yöntemi kullanarak ne kaybedersiniz bi düşünün 🙂
BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KÜRÜ MACUNU TARİFİ NASIL HAZIRLANIR:
Değerli anne adayları lütfen not edin tam ölçüyü sizler için yazıyorum buna uygun şekilde kullanınız.
Bu kürü adetinizin ikinci günü günde birm yemek kaşığı olarak tüketeceksiniz. Taaa ki 12. gün gelene kadar arkadaşlarım hemde aç karnına hemde tok karnınıza tüketebilirsiniz. Bunları kullandıktan sonra yumurtalarınız tam mis gibi olacak çocuk sahibi olabileceksiniz. Ben çok araştırdım kullanmaya başladım bilgileri de harmanlayarak doğru şekilde yazıyorum sizlere lütfen kullanın lütfeeeen.
Evet kızlar burada en önemli şey eğer bu karışımkı kullanarak şifa buldu iseniz, hamile kaldı iseniz ( benim çevremde en az üç kişi böyle hamile kaldı bu doğru ) bizlere yazın neyi nası yaptınız. Olaki atladığımız önemli bir yer olur bizlere yazarak bebek sahibi olmamıza yardımcı olun sizleri seviyorum. Allah hepimizin kucağına, güzel bebiş nasip etsin AMİİN
Bal Tarçın Çörek otu kullananlar kadınlar kulübü melek forum'da Hamile kalan var mı ?
Bal tarçın çörek otu ile hamile kalanlar var mı bu kürün karışımı ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor, bazıları bal tarçın çörekotu polen diyor kimisi diyor ki bal tarçın çörek otu ve incid diyor bunun doğrusu tam olarak nedir Nasıl hazırlanıyor neye yarıyor kullananlar bana yardımcı olabilirler mi acaba tşk ediyorum.Bal Tarçın Çörek otu ile hamile kalanlar bunu nasıl kullanmalı ya da hamile kaldı iseniz siz nasıl yaptınız ne şekilde yaparak kullandınız ve hamile kaldınız lütfen yorumlarınızda bizlere bunları anlatır mısınız hamile kalıp bebek sahibi olmak isteyen annelere yardımcı olmuş olursunuz hadi kızlar bekliyoruuuuum
Bal Tarçın Çöre Otu Kürü ile Hamile Kalanlar Var
Bu konuyu açmadan önce benim gibi sıkıntı yaşayan kk türü bir sürü siteye denk geldim semasultanda sağda solda insanlar gerçekten işe yaradığını söylüyorlar ben daha yeni başladım umarım ben de hamile kalırım ama lütfen deneyin kızlar ilaç değil bişey değil kullanın lütfen bebeğiniz olsun sizin de Rabbim size de bi evlat versin denemekten kaçınmayın. Doğal yahu 🙂Bal Tarçın Çörek Otu Kürü Yumurta Çatlatır mı ?
Evet kızlar söylenenlere göre bal tarçın ve çörek otu karışımı biz kadınların hormonlarını dengeliyormuş. Bu dengelemeden sonra özellikle yumurtaları çatlatıyor ve hamile kalmanızı kolaylaştırıyormuş bu doğal yöntemi kullanarak ne kaybedersiniz bi düşünün 🙂
BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KÜRÜ MACUNU TARİFİ NASIL HAZIRLANIR:
Değerli anne adayları lütfen not edin tam ölçüyü sizler için yazıyorum buna uygun şekilde kullanınız.
- 12 silme olacak şekilde 12 tatlı kaşığı taze çektirdiğiniz çörek otu.
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın hazırlayın.
- 10 yemek kaşığı saf bal olacak mümkün ise karadeniz bölgesinden edinin bu önemli saf ve orijinal olması gerekiyor.
BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KÜRÜ NASIL KULLANILIR KAÇ GÜN KULLANILIR:
Bu kürü adetinizin ikinci günü günde birm yemek kaşığı olarak tüketeceksiniz. Taaa ki 12. gün gelene kadar arkadaşlarım hemde aç karnına hemde tok karnınıza tüketebilirsiniz. Bunları kullandıktan sonra yumurtalarınız tam mis gibi olacak çocuk sahibi olabileceksiniz. Ben çok araştırdım kullanmaya başladım bilgileri de harmanlayarak doğru şekilde yazıyorum sizlere lütfen kullanın lütfeeeen.
BAL TARÇIN ÇÖREK OTU MACUNU SPEM KALİTESİNİ ARTTIRIYOR
Ha kızlar araştırmalarımda bu karışımı macunu özellikle erkeklerinde aynı şekilde 12 gün boyunca tüketmesi ile spermlerin kalitesinde ve hareketliliğinde ciddi şekilde artış olduğu olumlu etkileri olduğu yazıyor mutlaka kullanın.BAL TARÇIN ÇÖREK OTU KULLANANLARIN YORUMLARI
Evet kızlar burada en önemli şey eğer bu karışımkı kullanarak şifa buldu iseniz, hamile kaldı iseniz ( benim çevremde en az üç kişi böyle hamile kaldı bu doğru ) bizlere yazın neyi nası yaptınız. Olaki atladığımız önemli bir yer olur bizlere yazarak bebek sahibi olmamıza yardımcı olun sizleri seviyorum. Allah hepimizin kucağına, güzel bebiş nasip etsin AMİİN
Moderatör tarafında düzenlendi: