B büşran Forum Okuru 30 Eylül 2010 #1 bakmayın güldüğüme içim yanıyor....... bakmayın güldüğüme bakmayın böyle güldüğüme bakma benim göz yaslarım içime akıyor................offf off..yüregim acıyor.kalbimin derininde onu atamıyorum offff
bakmayın güldüğüme bakmayın böyle güldüğüme bakma benim göz yaslarım içime akıyor................offf off..yüregim acıyor.kalbimin derininde onu atamıyorum offff
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #2 konu ilgili bölüme taşındı canım.. her şey unutuluyor tatlım zaman en iyi ilaç olucaktır sana..
S siyahbeyaz Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #4 büşran' Alıntı: göz yaslarım içime akıyor................offf off..yüregim acıyor.kalbimin derininde onu atamıyorum offff Genişletmek için tıkla ... Umarım en az acı ile geçer bu dönem canım senin için.Zorrr 🙁
büşran' Alıntı: göz yaslarım içime akıyor................offf off..yüregim acıyor.kalbimin derininde onu atamıyorum offff Genişletmek için tıkla ... Umarım en az acı ile geçer bu dönem canım senin için.Zorrr 🙁
B büşran Forum Okuru 1 Ekim 2010 #5 yanlıs yere mi açmısımm🙁 aklım basta değil ki sağolun meleklerim yavas yavas kendime geliyom
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 1 Ekim 2010 #6 canımm güzelimm böle yapma bu kadar yıpratma kendinii ne olur herşeyii zamana bırakk bunları daa anlatacaksınn...inan ltfnn yaa :🙁((
canımm güzelimm böle yapma bu kadar yıpratma kendinii ne olur herşeyii zamana bırakk bunları daa anlatacaksınn...inan ltfnn yaa :🙁((
S siyahbeyaz Yeni Üye Üye 2 Ekim 2010 #10 bundan sonra daha da güzel paylaşımların olacak büşran lütfen 🙂 güzel meleğimiz hayırlısı ile zamanla düzelicek herşey inşallah
bundan sonra daha da güzel paylaşımların olacak büşran lütfen 🙂 güzel meleğimiz hayırlısı ile zamanla düzelicek herşey inşallah