A Alyamrcs Forum Okuru 10 Ekim 2019 #71 Likapam' Alıntı: Tatlım sen adet olmuştun dime??? Genişletmek için tıkla ... Evet zaten adetime yakındı oldum bi hicam var dedi ilaç ine çekebiliyor ve senin durumun zaten düşük almsanda ölürmüş dedi
Likapam' Alıntı: Tatlım sen adet olmuştun dime??? Genişletmek için tıkla ... Evet zaten adetime yakındı oldum bi hicam var dedi ilaç ine çekebiliyor ve senin durumun zaten düşük almsanda ölürmüş dedi
A Alyamrcs Forum Okuru 10 Ekim 2019 #72 Likapam' Alıntı: Tatlım sen adet olmuştun dime??? Genişletmek için tıkla ... Geçen 17 falan olmalıydı adetim 12de oldu 4 güne yakin pihtili ve azdi
Likapam' Alıntı: Tatlım sen adet olmuştun dime??? Genişletmek için tıkla ... Geçen 17 falan olmalıydı adetim 12de oldu 4 güne yakin pihtili ve azdi
Likapam Paylaşımcı Melek 10 Ekim 2019 #73 Adet her zaman aynı yoğunlukta olmayabilir senin durumunda korkulacak bi şey yok
A Alyamrcs Forum Okuru 11 Ekim 2019 #74 Likapam' Alıntı: Adet her zaman aynı yoğunlukta olmayabilir senin durumunda korkulacak bi şey yok Genişletmek için tıkla ... Bu ay çok gecikir mi negatif cikti
Likapam' Alıntı: Adet her zaman aynı yoğunlukta olmayabilir senin durumunda korkulacak bi şey yok Genişletmek için tıkla ... Bu ay çok gecikir mi negatif cikti
A Alyamrcs Forum Okuru 11 Ekim 2019 #76 Yani bisey mi olcam Likapam' Alıntı: Bekleyip görecez canım Genişletmek için tıkla ... Likapam' Alıntı: Bekleyip görecez canım Genişletmek için tıkla ... Bisey mi olucak herkes diyo yok diyo olmaz
Yani bisey mi olcam Likapam' Alıntı: Bekleyip görecez canım Genişletmek için tıkla ... Likapam' Alıntı: Bekleyip görecez canım Genişletmek için tıkla ... Bisey mi olucak herkes diyo yok diyo olmaz
A Alyamrcs Forum Okuru 11 Ekim 2019 #77 Yani bisey mi olcam Likapam' Alıntı: Bekleyip görecez canım Genişletmek için tıkla ... Likapam' Alıntı: Bekleyip görecez canım Genişletmek için tıkla ... Bisey mi olucak herkes diyo yok diyo olmaz
Yani bisey mi olcam Likapam' Alıntı: Bekleyip görecez canım Genişletmek için tıkla ... Likapam' Alıntı: Bekleyip görecez canım Genişletmek için tıkla ... Bisey mi olucak herkes diyo yok diyo olmaz
Likapam Paylaşımcı Melek 12 Ekim 2019 #78 Alyamrcs' Alıntı: Yani bisey mi olcam Bisey mi olucak herkes diyo yok diyo olmaz Genişletmek için tıkla ... Bi şey olcak değil tatlım ne zaman gecikir diye dedim o sözü
Alyamrcs' Alıntı: Yani bisey mi olcam Bisey mi olucak herkes diyo yok diyo olmaz Genişletmek için tıkla ... Bi şey olcak değil tatlım ne zaman gecikir diye dedim o sözü
A Alyamz rcs Forum Okuru 12 Ekim 2019 #79 Likapam' Alıntı: Bi şey olcak değil tatlım ne zaman gecikir diye dedim o sözü Genişletmek için tıkla ... Abla bilmoyotum o kadar sey okdum yo sürtünmeyle olur yok böyle yok söyle artı dayanacak gücüm kalmadi onca insan ugarsiyo olmuyo bende mi olcak diyede düşünüyorum
Likapam' Alıntı: Bi şey olcak değil tatlım ne zaman gecikir diye dedim o sözü Genişletmek için tıkla ... Abla bilmoyotum o kadar sey okdum yo sürtünmeyle olur yok böyle yok söyle artı dayanacak gücüm kalmadi onca insan ugarsiyo olmuyo bende mi olcak diyede düşünüyorum
A Alyamz rcs Forum Okuru 12 Ekim 2019 #80 Likapam' Alıntı: Bi şey olcak değil tatlım ne zaman gecikir diye dedim o sözü Genişletmek için tıkla ... Abla sabah kalktım baktım kan lekeleri geçen 12 de olmuştu bugünde 12 çok şükür az az geleme başladı
Likapam' Alıntı: Bi şey olcak değil tatlım ne zaman gecikir diye dedim o sözü Genişletmek için tıkla ... Abla sabah kalktım baktım kan lekeleri geçen 12 de olmuştu bugünde 12 çok şükür az az geleme başladı