Oyledir degil mı kesin e develte isliyirlar muş ben gittik sorudm özele sonra bi eczaci abalm dedi yok dedi temas olmus bolsammamsi zevk suyundan hic bişey olmaz ilacat almışsın
Oyledir degil mı kesin e develte isliyirlar muş ben gittik sorudm özele sonra bi eczaci abalm dedi yok dedi temas olmus bolsammamsi zevk suyundan hic bişey olmaz ilacat almışsın
Yani herks dedi yok ilaçta almışsın zaten senin hamielnolma olasılığım çok düşük ilaçta alıp bitirmişsin öyle dediler bazıları boşalma olsa bile olmuyor dediler
Selamlar, hayır hiç bir şey olmaz yani hamilelik hususunda bir şey olmaz. Onun haricinde bir zorlama vs var ise şikayette bulunabilirsin. Bu tür bir durum psikolojini son derece bozacaktır. Yardım almanı ve birilerine anlatmanı şiddetle tavsiye ediyorum. Ama hamilelik ile ilgili hiç bir şey olmayacağına emin olabilirsin. Hamile değilsin ve kalamazsın bu şekilde bilgin olsun.
Abla beni seven bi çocuk var istemeye gelecekler napaicagimi bilemiyorum Napmaliyim sürtünme olan bi iliski zaten zor bide ilaç aldım Tm koruma sağlar değil mi erken adet gorudm onca test yaptım negaitf
Abla beni seven bi çocuk var istemeye gelecekler napaicagimi bilemiyorum Napmaliyim sürtünme olan bi iliski zaten zor bide ilaç aldım Tm koruma sağlar değil mi erken adet gorudm onca test yaptım negaitf