*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Ocak 2008 #1 Bakin Bakalim Ne Kadar Streslİsİnİz Ne kadar stres yüklüyseniz bu şekillerin o kadar hızlı döndüğünü görücekmişsiniz... Aslında bu şekiller dönmüyor, sabit!
Ne kadar stres yüklüyseniz bu şekillerin o kadar hızlı döndüğünü görücekmişsiniz... Aslında bu şekiller dönmüyor, sabit!
HİDOŞ Aktif Üye Üye 18 Ocak 2008 #2 Ce: Bakin Bakalim Ne Kadar Streslİsİnİz fırıl fırıl dönüyo bunlar eminmisin sabit durduklarına aksi halde ben büyük stres altındayım
Ce: Bakin Bakalim Ne Kadar Streslİsİnİz fırıl fırıl dönüyo bunlar eminmisin sabit durduklarına aksi halde ben büyük stres altındayım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Ocak 2008 #3 Ce: Bakin Bakalim Ne Kadar Streslİsİnİz evet ben bakıncada fırıl fırıl dönüyo
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Ocak 2008 #4 Ce: Bakin Bakalim Ne Kadar Streslİsİnİz ayy bende çok stresliymişim yaaa resimler acayip dönüyor :hurt::hurt:
Ce: Bakin Bakalim Ne Kadar Streslİsİnİz ayy bende çok stresliymişim yaaa resimler acayip dönüyor :hurt::hurt:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Ocak 2008 #5 Ce: Bakin Bakalim Ne Kadar Streslİsİnİz ana bende de dönüyo ben zaten biliyodum döneceğini
ms_enemy Yeni Üye Üye 23 Ocak 2008 #6 Ce: Bakin Bakalim Ne Kadar Streslİsİnİz feci dönüyolar şuan gerçekten çok stresliyim çünküü 😀 😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Nisan 2009 #8 Cevap: Bakin Bakalim Ne Kadar Streslİsİnİz offffffff bunlattıı beniii😕😕😕dönüyor habireeee