siyah_inci Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #1 bakalım ne kadar sabırlısınız? ne kadar sabırlısın testi Sabır Testi - sarki komik azerbaycan ajdar sabir testi 8dk dayaniklilik sonuna kadar dinlemeye çalışın bakalım sabrınızın sonu nereye kadar....
ne kadar sabırlısın testi Sabır Testi - sarki komik azerbaycan ajdar sabir testi 8dk dayaniklilik sonuna kadar dinlemeye çalışın bakalım sabrınızın sonu nereye kadar....
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #2 Cevap: bakalım ne kadar sabırlısınız? valla ben çok sabırsızım heralde şarkıdan çok görüntü sabredilemeyecek kadar kötüydü ilk dakkasında kapadım....🙂
Cevap: bakalım ne kadar sabırlısınız? valla ben çok sabırsızım heralde şarkıdan çok görüntü sabredilemeyecek kadar kötüydü ilk dakkasında kapadım....🙂
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #3 Cevap: bakalım ne kadar sabırlısınız? bende sadece 1 dk 30 saniye dayanabildim eee napalim
gulsumelifbas Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #5 Cevap: bakalım ne kadar sabırlısınız? beni hiç sormayın hemen kapattım dayanılcak gibi değil çünki
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 15 Aralık 2008 #6 Cevap: bakalım ne kadar sabırlısınız? arkadaslar dayandım ama icim kalktııı sınırımı bır yerden cıkarmam lazım konusmalarım degıstı heppp azeriiiemmmm
Cevap: bakalım ne kadar sabırlısınız? arkadaslar dayandım ama icim kalktııı sınırımı bır yerden cıkarmam lazım konusmalarım degıstı heppp azeriiiemmmm
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Haziran 2009 #8 Cevap: bakalım ne kadar sabırlısınız? Ben sonuna kadar izledim sonunda ne diicek diye merak ettiğim için tebrik etti beni 😀
Cevap: bakalım ne kadar sabırlısınız? Ben sonuna kadar izledim sonunda ne diicek diye merak ettiğim için tebrik etti beni 😀
h£p$! ß!r H@YæL Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2010 #9 ben sonuna kadar dinledim hiç komikte gelmedi kötüde gelmedi sonunda ne olcağını merak ettiğim içinde dinlemedim açtım sonuna kdr dinledim =)
ben sonuna kadar dinledim hiç komikte gelmedi kötüde gelmedi sonunda ne olcağını merak ettiğim içinde dinlemedim açtım sonuna kdr dinledim =)