HİDOŞ Aktif Üye Üye 27 Ocak 2008 #4 Ce: bakalım ne göreceksiziniz hadi bakalım arkadaşlar bakalım bu resiölerin içindeki asıl resimleri görebilecekmisiniz ?biraz dikkat ve konsantrasyon yeterli
Ce: bakalım ne göreceksiziniz hadi bakalım arkadaşlar bakalım bu resiölerin içindeki asıl resimleri görebilecekmisiniz ?biraz dikkat ve konsantrasyon yeterli
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Ocak 2008 #5 Ce: bakalım ne göreceksiziniz son resimde düşünen adam mı var yoksa çok bakmaktan benmi düşünüyom
HİDOŞ Aktif Üye Üye 27 Ocak 2008 #6 Ce: bakalım ne göreceksiziniz hayır cemoşum beş parmağı olan bir el resmi var
M Misafir Forum Okuru 27 Ocak 2008 #7 Ce: bakalım ne göreceksiziniz görmedim bişey kör oldum emeğine sağlık hıdoş
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 28 Ocak 2008 #8 Ce: bakalım ne göreceksiziniz ortadaki sanki bebek sondakide insan varda anlamadım bacu zaten ben bu konularda yeteneksizim eline sağlık cevabı yaz ha çatlarım meraktan
Ce: bakalım ne göreceksiziniz ortadaki sanki bebek sondakide insan varda anlamadım bacu zaten ben bu konularda yeteneksizim eline sağlık cevabı yaz ha çatlarım meraktan
mislinay Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #9 Ce: bakalım ne göreceksiziniz 3 boyutlu resimlere bayılırım.. ama doğru ama yanlış bilmiyorum asıl cevaplar sende ilk resim çok hoştu 1.ya bir bahçe yada ördek sürüsü gibi bii şeydi galiba 2.demliğe benzettim 3.bir el
Ce: bakalım ne göreceksiziniz 3 boyutlu resimlere bayılırım.. ama doğru ama yanlış bilmiyorum asıl cevaplar sende ilk resim çok hoştu 1.ya bir bahçe yada ördek sürüsü gibi bii şeydi galiba 2.demliğe benzettim 3.bir el
HİDOŞ Aktif Üye Üye 28 Ocak 2008 #10 Ce: bakalım ne göreceksiziniz mislinay i tespitin yanlış ama diyer ikisi doğru 1. de 2 adet tavşan var 2.demlik 3. el var
Ce: bakalım ne göreceksiziniz mislinay i tespitin yanlış ama diyer ikisi doğru 1. de 2 adet tavşan var 2.demlik 3. el var