Bağışıklığı güçlendirici besinler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ceyda911
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

Ceyda911

Forum Okuru
Bağışıklığı güçlendirici besinler
Bağışıklığı güçlendirici besinler hangileri nelerle beslenmeliyiz

Merhaba ,
Son zamanlarda iyice paranoyak olduk valla bu virüs yüzünden ne yapsak da bu virüsten uzak kalsak diye düşünmediğim gün geçmiyor. ben biraz evhamlıyım galiba ama bu virüsün şakası yok tanıdığım insanlara bakıyorum umurlarında değil covid 19 diyorum cavid mi diye dalga geçiyorlar ben havaalanında çalışıyorum maske takıyoruz insanlardan uzak durmaya çalışıyorum ama bazen de olmuyor daha alışkanlık haline gelmemiş ellerimde de eldiven yüzümde maske ama insanların pek umurunda değil. Bağışıklık sistemimizi güçlendirmemiz lazım diye düşünüyorum, bağışıklık sistemimizi ne güçlendirir hangi besinleri almalıyız yazarsanız memnun olurum.

Merhaba Ceyda ,

O kadar doğru şeyler yazmışsın ki tatlım , milleti umurunda değil sanki ölümle dalga geçiyorlar ,tokalaşmıyorsun bozuluyorlar ben de virüs mü var da tokalaşmıyorsun diye afra tafralar , hele sahiller plajlar millet sanki cennetle müjdelenmiş gibi bir haldeler anlamış değilim. İnsanların bu duyarsızlıklarının ciddi sonuçları olacağından hiç şüphem yok ama inşallah olmaz diyorum ne diyeyim. Biz elimizden geldiği kadar bireysel olarak tedbirimizi alalım da sonucu Allah takdir eder yapacak bir şey yok. Her türlü tedbiri aldıktan sonra da bağışıklık sistemimizi güçlendirmeli , bağışıklık sistemini güçlendirecek besinleri tercih etmeliyiz. Besin deyince yediğimiz yiyecekler aklımıza gelir bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için ; deniz ürünleri , c vitamini bakımından zengin gıdaları , yoğurt ,süt ,kefir ,et, yumurta,peynir gibi besinler bağışıklık sistemimizi güçlendirir ayrıca her gün yiyebileceğin ; zerdeçal,zencefil ve bal karışımını tavsiye ediyorum sabahları aç karnına bu karışımdan alırsan bomba gibi olursun...
Ayrıca aşağıdaki linki de inceleyebilirsin

Geri