Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Babymix ile yoğurt mayalama yapan var mı yediriyor musunuz bebeğinize?
Babymix ile yoğurt mayalama yapan var mı yediriyor musunuz bebeğinize?
Babymix ile yoğurt mayalama melek kadınlar kulübü babymix yoğurt kullananlar forum'da.
Arkadaşlar bebeğim 6 aylık yoğurt vermem gerekiyormus ben de bu babymix yoğurdu gördüm bebeğine veren var mı bu yoğurttan sağlıklı mı acaba? Çoğu yerde doktor önerisi ile kullandık filan yazıyor doğru mu acaba sağlıklı bir yoğurt mu? Babymix ile yoğurt mayalama yapan da var mı acaba?
Merhabalar
Doktor önerisi diye olan yorumlara inanamadim desem doğru olur. Çünkü hazır paket olan her şeyde katkı maddesi var diye düşünüyorum. Evde kendiniz mayalayin misler gibi doğru yoğurt nasıl mayalanır aşağıya link bırakırım incelerseniz yoğurt nasıl mayalanır öğrenirsiniz. Bebeklerinize daha şimdiden hazır şeylere alıştırmayin lütfen nasıl olsa ileride çok hazır şeyler hormonlu şeyler yiyecekler. Yine de doktorunuza sorun danışmakta fayda vardır diye düşünüyorum ama ben hiç denemedim kendim mayalarim hep yogurdumu en sağlıklısı o. Babymix ile yoğurt mayalama konusu ise koruyucu madde içermez filan diyor ama ben dediğim gibi hazır gıdalardan güvenmiyorum hele ki bebekler için olacaksa.
Yoğurt evde kendiniz mayalarken dilerseniz aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz. Bu sayede ev yoğurdu yaparak en sağlıklı şekilde bebeğinize yoğurt yedirmis olursunuz. "Evde lezzetli yoğurt mayalamanın püf noktaları"