A aysen* Aktif Üye Üye 11 Eylül 2013 #11 TİTAN' Alıntı: Çirkine bak sen Bu şimdi fransızca da bilir ha Genişletmek için tıkla ... bilmem kendisini hic gormedim evlatlik verirken haber almak istedigimizi soyledikonlarda sagolsunlar bize evdeki kedileriyle birlikte cekip gondermisler
TİTAN' Alıntı: Çirkine bak sen Bu şimdi fransızca da bilir ha Genişletmek için tıkla ... bilmem kendisini hic gormedim evlatlik verirken haber almak istedigimizi soyledikonlarda sagolsunlar bize evdeki kedileriyle birlikte cekip gondermisler
A aysen* Aktif Üye Üye 11 Eylül 2013 #12 bu da kizlardan digeri Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Eylül 2013
A aysen* Aktif Üye Üye 11 Eylül 2013 #13 buda kara oglumuz kendisine bocek diyorduk Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Eylül 2013
A aysen* Aktif Üye Üye 11 Eylül 2013 #14 titanim,beyzam teskkurler birton is cikardim size,titan dunun ntikamini aldigimi dusunmuyorsun dimi
A aysen* Aktif Üye Üye 11 Eylül 2013 #15 aysen*' Alıntı: nihayet mistik,karyolasinin altina dadanmislardi oglumun oda usumesinler diye hali sermisti oraya Genişletmek için tıkla ...
aysen*' Alıntı: nihayet mistik,karyolasinin altina dadanmislardi oglumun oda usumesinler diye hali sermisti oraya Genişletmek için tıkla ...
Uzman SühaN Administrator 11 Eylül 2013 #16 Rica ederim 🙂 Tamamdır . Çok tatlılar çok patilerinden öpüyorum
A aysen* Aktif Üye Üye 11 Eylül 2013 #17 bizim kiz cok sansliymis gittigi yerde cok yakisikli bir arkadasi var Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Eylül 2013
A aysen* Aktif Üye Üye 11 Eylül 2013 #18 yeni fotolr gonderirlerse paylasirim abartmis olmayacaksam.onlardan mail gelince dunyalar bizim oluyor inanin ...
yeni fotolr gonderirlerse paylasirim abartmis olmayacaksam.onlardan mail gelince dunyalar bizim oluyor inanin ...
A aysen* Aktif Üye Üye 11 Eylül 2013 #19 buda kizimizin son gelen fotografi musluktan su icmeyi ogrenmis vay vay
A aysen* Aktif Üye Üye 11 Eylül 2013 #20 titanim cift cikiyo nasil beceriyosam ,isersen birini siliver