cey82 Yeni Üye Üye 20 Eylül 2010 #11 kızlar gercekten cok merak ettım aysegul cok sevdıgım bırısı..nıye acmıo acaba bence muhakkak msn yada face kayıtlı bır arkadasımız vardır bu sıteden...aysegullllllllll nerelerdesınnn cnm yaaaa
kızlar gercekten cok merak ettım aysegul cok sevdıgım bırısı..nıye acmıo acaba bence muhakkak msn yada face kayıtlı bır arkadasımız vardır bu sıteden...aysegullllllllll nerelerdesınnn cnm yaaaa
cey82 Yeni Üye Üye 20 Eylül 2010 #12 LALEZAR' Alıntı: Sağolasın canım, aktivitesi baya bi yoğun gördüğün gibi, birden bıçak gibi kesilince ister istemez merak ediyor insan.. Genişletmek için tıkla ... evet ınsan ıster ıstemez merak edıo...cok neselı bır arkadsımız
LALEZAR' Alıntı: Sağolasın canım, aktivitesi baya bi yoğun gördüğün gibi, birden bıçak gibi kesilince ister istemez merak ediyor insan.. Genişletmek için tıkla ... evet ınsan ıster ıstemez merak edıo...cok neselı bır arkadsımız
HaYaL Daimi Üye Üye 20 Eylül 2010 #13 Kızlar Mail attım görünce dönecektir eminim şimdi sizlere msnini versem kızar mı kızmaz mı bilemiyorum canlarım o yüzden ben mail attım yani.
Kızlar Mail attım görünce dönecektir eminim şimdi sizlere msnini versem kızar mı kızmaz mı bilemiyorum canlarım o yüzden ben mail attım yani.
sudembeyaz Daimi Üye Üye 21 Eylül 2010 #14 cey82' Alıntı: cnm nerelerdesın herkes senı cok merak ettıı ...ıyısındır umarım cnm benımm Genişletmek için tıkla ... canımm bende çoooooooooooooooook merak ediyorum ayşegülü çok yazdım ama hiç cevap gelmedi inşallah bir an önce bi haber alırız
cey82' Alıntı: cnm nerelerdesın herkes senı cok merak ettıı ...ıyısındır umarım cnm benımm Genişletmek için tıkla ... canımm bende çoooooooooooooooook merak ediyorum ayşegülü çok yazdım ama hiç cevap gelmedi inşallah bir an önce bi haber alırız
cey82 Yeni Üye Üye 21 Eylül 2010 #15 HAYAL' Alıntı: Kızlar Mail attım görünce dönecektir eminim şimdi sizlere msnini versem kızar mı kızmaz mı bilemiyorum canlarım o yüzden ben mail attım yani. Genişletmek için tıkla ... hayal cok tesekkurler ınsallah gerı doner...
HAYAL' Alıntı: Kızlar Mail attım görünce dönecektir eminim şimdi sizlere msnini versem kızar mı kızmaz mı bilemiyorum canlarım o yüzden ben mail attım yani. Genişletmek için tıkla ... hayal cok tesekkurler ınsallah gerı doner...
cey82 Yeni Üye Üye 21 Eylül 2010 #16 sudembeyaz' Alıntı: canımm bende çoooooooooooooooook merak ediyorum ayşegülü çok yazdım ama hiç cevap gelmedi inşallah bir an önce bi haber alırız Genişletmek için tıkla ... inşallah cnm bı haber alırız..haber alırsan yazarsın dımı cnm
sudembeyaz' Alıntı: canımm bende çoooooooooooooooook merak ediyorum ayşegülü çok yazdım ama hiç cevap gelmedi inşallah bir an önce bi haber alırız Genişletmek için tıkla ... inşallah cnm bı haber alırız..haber alırsan yazarsın dımı cnm
LALEZAR Daimi Üye Üye 21 Eylül 2010 #18 HAYAL' Alıntı: Tabi haber alır almaz yazarım kızlar Genişletmek için tıkla ... inşallah hayırlı bi haberle gelirsin Hayalcim..
HAYAL' Alıntı: Tabi haber alır almaz yazarım kızlar Genişletmek için tıkla ... inşallah hayırlı bi haberle gelirsin Hayalcim..
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 24 Eylül 2010 #19 kızlaaaaaarrrrrrrrrr ben haber aldım yazayım....denk geldık aysegulumuzun bılgısayarı bzulmus bızlerı de özlemıs cafeden yazmıs...ıyıymıs haberınız olsun.....
kızlaaaaaarrrrrrrrrr ben haber aldım yazayım....denk geldık aysegulumuzun bılgısayarı bzulmus bızlerı de özlemıs cafeden yazmıs...ıyıymıs haberınız olsun.....
sudembeyaz Daimi Üye Üye 24 Eylül 2010 #20 tatlı cadım' Alıntı: kızlaaaaaarrrrrrrrrr ben haber aldım yazayım....denk geldık aysegulumuzun bılgısayarı bzulmus bızlerı de özlemıs cafeden yazmıs...ıyıymıs haberınız olsun..... Genişletmek için tıkla ... sağoll tatlı cadımm bana da yazmış ayşegüll sağolsun çok mutlu oldum ya çooook seviyom ben onu çok korktum bişey mi oldu diye ama şükür iyiimiş
tatlı cadım' Alıntı: kızlaaaaaarrrrrrrrrr ben haber aldım yazayım....denk geldık aysegulumuzun bılgısayarı bzulmus bızlerı de özlemıs cafeden yazmıs...ıyıymıs haberınız olsun..... Genişletmek için tıkla ... sağoll tatlı cadımm bana da yazmış ayşegüll sağolsun çok mutlu oldum ya çooook seviyom ben onu çok korktum bişey mi oldu diye ama şükür iyiimiş