Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Avokado maskesi melek kadınlar kulübü avokado maskesi kullananlar forum'da.Kızlar avokado maskesi yapımı arıyorum nasıl yapılıyor kaç gün uyguluyorsunuz acaba? Yüzümde hem izler var hem de cildim çok kuru avokado da hem nem sağlıyor hem de izleri yok ediyormuş. Deneyenler var mı bu şekilde avokado maskesini? Avokado her açıdan çok faydalı bir meyve cildime de iyi geleceğini düşünüyorum ben sizler neler düşünüyorsunuz? Bir de avokado maskesinin faydaları neler başka acaba? Avokado maskesini yapınca cildimizde ne kadar bekletmeliyiz? Hani çok bekletirsek zararı olur mu diye merak ettim bunları cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.[ATTACH=full]89466[/ATTACH]
Kızlar avokado maskesi yapımı arıyorum nasıl yapılıyor kaç gün uyguluyorsunuz acaba? Yüzümde hem izler var hem de cildim çok kuru avokado da hem nem sağlıyor hem de izleri yok ediyormuş. Deneyenler var mı bu şekilde avokado maskesini? Avokado her açıdan çok faydalı bir meyve cildime de iyi geleceğini düşünüyorum ben sizler neler düşünüyorsunuz? Bir de avokado maskesinin faydaları neler başka acaba? Avokado maskesini yapınca cildimizde ne kadar bekletmeliyiz? Hani çok bekletirsek zararı olur mu diye merak ettim bunları cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
[ATTACH=full]89466[/ATTACH]