SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Aralık 2007 #1 avatara kulp takmaca üstteki üyenin avatarına bi kulp takalımmı nedersiniz
melegim Yeni Üye Üye 4 Aralık 2007 #2 Ce: avatara kulp takmaca kıss çok şirinler bunlar ama kulp takamam valla Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Aralık 2007
HİDOŞ Aktif Üye Üye 9 Aralık 2007 #3 Ce: avatara kulp takmaca la heç kusura bakma bi kulp takamam oğuna kızımı verecem kızınıda oğluma alacam bu arada koyma şu resmi sağa sola bak kızına başka talipler çıkamıkar benim elimi kana bulama
Ce: avatara kulp takmaca la heç kusura bakma bi kulp takamam oğuna kızımı verecem kızınıda oğluma alacam bu arada koyma şu resmi sağa sola bak kızına başka talipler çıkamıkar benim elimi kana bulama
M Misafir Forum Okuru 13 Ocak 2008 #4 Ce: avatara kulp takmaca kaşınma sen istedin ben takım bir kulp bari:becky: avatarındaki oğlan meydan okur gibi bakmış sanki başka kız yokmu onlarıda bir kucaklıyım der gibi kıza gelincede sanki dünya kendi etrafında dönüyor gibi kendinden emin ve kırk yıllık fotomodellere taş çıkartır gibi başı dik ve ukalaca bakmış oldumu şimdi ha bu arada söyle o kızına gelirsem burnunu ıssırrım haberi ola:nod:
Ce: avatara kulp takmaca kaşınma sen istedin ben takım bir kulp bari:becky: avatarındaki oğlan meydan okur gibi bakmış sanki başka kız yokmu onlarıda bir kucaklıyım der gibi kıza gelincede sanki dünya kendi etrafında dönüyor gibi kendinden emin ve kırk yıllık fotomodellere taş çıkartır gibi başı dik ve ukalaca bakmış oldumu şimdi ha bu arada söyle o kızına gelirsem burnunu ıssırrım haberi ola:nod:
ms_enemy Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #5 Ce: avatara kulp takmaca sen ilk önce kendi avatarına bak kızz ne öle azrail 😀 vallaa şaka makaa karizmaa durmuş ama korkutucu biraz yaww 😀
Ce: avatara kulp takmaca sen ilk önce kendi avatarına bak kızz ne öle azrail 😀 vallaa şaka makaa karizmaa durmuş ama korkutucu biraz yaww 😀
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #6 Ce: avatara kulp takmaca canım bu avatarda acayip sexsi sin sen ya ne kulp takılırki buna 🙂 ah ah erkek olmak var dedirtiyo valla
Ce: avatara kulp takmaca canım bu avatarda acayip sexsi sin sen ya ne kulp takılırki buna 🙂 ah ah erkek olmak var dedirtiyo valla
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #7 Ce: avatara kulp takmaca pardon ben rüyanın avatarı gördümdü canım sende çok şeker kız gibi bi his veriyon avatara bakınca aynı
Ce: avatara kulp takmaca pardon ben rüyanın avatarı gördümdü canım sende çok şeker kız gibi bi his veriyon avatara bakınca aynı
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 4 Nisan 2008 #8 Ce: avatara kulp takmaca oradaaakıııı baaayyaan cok tıpık bakmıs..hıc begenmedım...🙂🙂🙂🙂🙂🙂:🙂🙂🙂🙂🙂