MEÇHUL Daimi Üye Üye 13 Kasım 2008 #2 Cevap: atkılarrrr arkadaşlar bu beyaz atkı ve şapkadan kendime yaptım ve 4 yıldrı kullanıyorum çok harika ve çok şıkk herkese tavsiyemmmmm
Cevap: atkılarrrr arkadaşlar bu beyaz atkı ve şapkadan kendime yaptım ve 4 yıldrı kullanıyorum çok harika ve çok şıkk herkese tavsiyemmmmm
mislinay Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #3 Cevap: atkılarrrr değişik ve şık modeller saol canım emeğine sağlık
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 14 Kasım 2008 #5 Cevap: atkılarrrr hepsi çok güzel olmuş valla paylaşım için sağol
cerenirem Yeni Üye Üye 18 Aralık 2008 #8 Cevap: atkılarrrr slm yeni çıkan ponpon iplerle örülen atkıların örülüşünü bilen var mı varsa yardımcı olursanız çok memnun olacağım tşk. ayrıca paylaşımına tşk
Cevap: atkılarrrr slm yeni çıkan ponpon iplerle örülen atkıların örülüşünü bilen var mı varsa yardımcı olursanız çok memnun olacağım tşk. ayrıca paylaşımına tşk
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Aralık 2008 #9 Cevap: atkılarrrr sağolun kızlarr beğenmenize sevindim ama o dediğin atkıyı bilmiyorum canımm