Konuya cevap cer

Insallah tez zamanda oglunun saglikli bir kardesi olur canim.Benimde bir oglum var ama seninkinden büyük,benimki aralik ayinda 14 yasina girecek.Bir tane oglumdan önce,3 tanede oglumdan sonra olmak üzere toplam 4 tane düsük yasadim.O zamanlar vurdumduymaz bir Dr um vardi ve düsüklerin sebebini arastirma geregi duymadi hic.Kendi cabamla ben biseyler arastirmaya calissamda düsüklerimin sebebini ögrenemedim.Böyle oluncada cocuk istemekten vazgecip korunmaya basladim.Sonra tekrar deneme arzusu olustu icimde.Bilhassa oglum icin cünkü o deli gibi bir kardesi olmasini istiyor.Ilk is Dr umu degistirdim.Yeni Dr um beni ciddiye aliyor artik ve sorunumla ilgili arastirmalarda yapiyor.Sari cisim eksikligim varmis birde sekerimde düzensizlik.Ayrica tüplerimin biride tikaliymis.Ilk ikisine karsi bu ay ilaca baslayip yumurta takibi yaptiracagim.Birde bu ay acik tarafimdan yumurtlamayi umuyorum.Insallah bu ay hamile kalmam nasib olur.Korunmayi birakali kasimda iki yil olacak ama düsükleride sayarsak 10 yildir ikinci bebek icin ugrasiyoruz.Bu arada yasimda 36 ya yaklasiyor.Vaktim daraldi iyice.Uzun yazdim kusura bakma tatlim...

Geri