Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
oyyyyyy canlar çoook çoook sağolun iyiki varsınız birkaç gündür yoktum midem bulantılarıyla uğraşıyordum bu sabahta çok şükür start verdi çıkartmalarım...çok şükür diyorum çünkü önce hamişliğimde hiç bulantım olmamıştı zaten hamileliğimde devam etmedi yaa....neyse fıstıklar gelelim asıl konuya akşam üzeri test yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee değerlerim 1000.0 çok şükür Allah cc ıma c.tesi ilk karşılaşmamız olacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin
oyyyyyy canlar çoook çoook sağolun iyiki varsınız birkaç gündür yoktum midem bulantılarıyla uğraşıyordum bu sabahta çok şükür start verdi çıkartmalarım...çok şükür diyorum çünkü önce hamişliğimde hiç bulantım olmamıştı zaten hamileliğimde devam etmedi yaa....
neyse fıstıklar gelelim asıl konuya akşam üzeri test yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee değerlerim 1000.0 çok şükür Allah cc ıma c.tesi ilk karşılaşmamız olacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin