Atami Restaurant'da yenen yemekler

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Atami Restaurant'da yenen yemekler
balıkla yenen mezeler balık yanında yenen mezeler balığın yanında restaurant yemek menüsü balıktan sonra tatlılar
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]PLAJ MENÜSÜ[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Saat 10:00-18:30 arasi sahilde servis edilir.[/FONT]​

Kaşarlı Tost 6 YTL.
Karışık Tost 7 YTL.
Hamburger 11 YTL.
120 gr., patates kızartması ve salata ile

Cheeseburger 12 YTL.
120 gr., patates kızartması ve salata ile
Sosis Dolması 14 YTL.
Peynirle doldurulmus iri sosisler, kizarmis patates ile
Sosis Cips 10 YTL.
Patates Kızartması 6 YTL.
Tavuklu Sandviç 12 YTL.
Mayonez sosu, salata ve kızarmış patates ile
Ton Balıklı Sandviç 12 YTL.
Mayonez sosu, salata ve kızarmış patates ile
Kaşarlı ve Jambonlu Sandviç 10 YTL
Karışık Meyve Tabağı 9 YTL
Meyve Tabağı 8 YTL
Karpuz ve kavun
Karpuz & Beyaz Peynir Tabağı 8 YTL
Günün Keki 7 YTL.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SALATALAR [/FONT]​
Bahçevan Salatası 11 YTL.
Taze yeşil salata ve peynir küpleri ile
Ege Salatası 11 YTL.
Domates, yeşil biber, salatalık, beyaz peynir ve köy zeytinyağı ile
Ton Balığı Salatası 12 YTL.
Ton balığı, yeşil salata, haşlanmış yumurta, mısır ve hardal sosu ile
Izgara Tavuklu Yeşil Salata 13 YTL.

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]PIZZA[/FONT]​
Margarita 12 YTL.
Peynir, domates sosu ve kekik ile.
Vejetaryen Pizza 13 YTL.
Ispanak, mantar, domates, soğan ve peynir ile
King Pizza 14 YTL.
Mantar, jambon,salam, yeşil biber ve domates ile
Queen Pizza 14 YTL.
Mantar, jambon, sosis,zeytin ve kekik ile
Türk Pizzası 15 YTL.
Sucuk, pastırma, yumurta, yeşil biber, soğan ve domates ile
Bodrum Pizza 15 YTL.
Karides, ton balığı, kalamar, kapari, mısır ve kekik ile
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]RESTAURANT MENÜSÜ[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Restaurantimiz aksam saat 19:00 ve 22:30 arasinda hizmet vermektedir.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ALA CARTE MENU[/FONT]​
SOĞUK BAŞLANGIÇLAR


Tekli Meze Tabağı 7 YTL.
Söğüş, Beyaz Peynir 10 YTL.
Peynir Tabağı 20 YTL.
Yerli ve yabancı peynir çeşitleri seçkisi
Ahtapot Salatası 14 YTL
Füme Somon Tabağı 20 YTL.
Füme somon tabaği, yeşillikler ve kapari ile

SICAK BAŞLANGIÇLAR
Karamalize Soğan Çorbası 6 YTL.
Börek Tabağı 9 YTL.
Çin usulü sebzeli börek, paçanga böreği ve sigara böreği seçkisi
Vejetaryen Börek Tabağı 9 YTL.
Çin usulü sebzeli börek, patatesli börek ve sigara böreği seçkisi​
Kalamar (Izgara veya Tava) 13 YTL.
Kalamar halkaları, isteğe göre ızgara veya tava
Karides ve Sebzeli Mezgit Köftesi 15 YTL.
Güveçte Fırınlanmış Peynirli Mantar Dolması 6,5YTL.
Tereyağında Jumbo Karides 20 YTL.
Peynirli Patlıcanlı Pane 8 YTL
Ev Yapımı Patates Kroket 6.5 YTL
Ege Patlıcan 8 YTL
Közlenmiş bostan patlıcan, rende beyaz peynir ve hafif sarımsaklı zeytinyağı ile
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SALATALAR

Çoban Salatası 12 YTL.
[/FONT]​
Yeşil Salata 12 YTL.
Mevsim yeşillikleri
Hellim Peynirli Akdeniz Salatası 14 YTL.
Mevsim yeşillikleri, üzerinde ızgara hellim peyniri ile
Izgara Tavuk Salatası 16 YTL.
Zencefilli Asya stili sos, portakal dilimleri ve kruton
Deniz Mahsülleri Salatası 15 YTL.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]

florida-salad.jpg
[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ANA YEMEKLER[/FONT]​
Tavuk Makhini 16 YTL.
Kuzey Hint usulü marine edilmiş ve soslanmış tavuk butu
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
chicken.jpg
[/FONT]

Kajun Tavuk 16 YTL.
Kajun baharat karışımında marine edilip soslanmış ızgara tavuk göğsü
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
fish.jpg
[/FONT]

Izgara Levrek veya Çipura 20 YTL.
Kremalı Safran Soslu Levrek Fileto 20 YTL.
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
seabass-fillet.jpg
[/FONT]

Mezgit Tava 19 YTL.
Limon, kapari ve dereotu soslu
Dil Tava 20 YTL.
Buharda Pişirilmiş Dil Balığı 22 YTL.
Domates, kapari, mantar ve beyaz şarap sosu ile servis edilir.

Barbun Tava 30 YTL.
Somon Fileto 20 YTL.
Mayonez ve kaparili krema sosu ile
Bonfile 23 YTL.
Biberli, mantarlı veya kırmızı şarap sosu ile
Mercan Buğulama
Defne, kekik ve maydonoz ile doldurularak buharda pişirilir
Izgara Köfte 16 YTL.
Salata ve pilav ile

Izgara SebzeTabağı 12 YTL.
Biberiye ile ızgara edilip yanında yoğurt ile servis edilir
Sebzeli Kabak ve Patates Dolması 14 YTL.
Beşamel sos ve kaşar peynir ile fırınlanarak servis edilir.
Biberiyeli Kuzu Şiş 20 YTL.
Tavuk Şnitzel 16 YTL.
Karidesli, Mantarlı, Yumurta ve Mevsim Sebzeli Pilav 14 YTL.
Tortellini 15 YTL.
Pesto ile tatlandırılmış Alfredo sos ile
Spagetti ve Penne
Napolitan 14 YTL.
Patlıcan Sosu 14 YTL
Bolonez 15 YTL.
Deniz Mahsüllü 15 YTL.
spaghetti.jpg

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]TATLILAR [/FONT]
Krem Karamel 7,5 YTL.
Tiramisu 8 YTL.
Dondurmalı Sıcak Elma Tartı 8 YTL.
Vanilyalı dondurma ile servis edilir
Dondurma 7 YTL.
Üç sos seçenekli; Karamel / Çikolata / Böğürtlen
Soğuk Çikolata Dilimi (Üzüm ve Hindistan Cevizli) 8 YTL.
Vanilyalı dondurma ile servis edilir
**Tatlı yanına ekstra top sade vanilyalı dondurma 2 YTL
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]JAPON MENÜSÜ [/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]***Japon menüsü sadece ögle saatlerinde servis edilmektedir. Sushi için lütfen önceden siparisinizi veriniz.
[/FONT]​
Atami-restaurant_japanese01.jpg
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Sushi Tabagi 25 YTL.
Norimaki 3 parça, Osaka Sushi, somon ve çipura ile, 5 parça
[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]MESRUBATLAR[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Su küçük 1,5 YTL.
Su,1 lt. 2,5 YTL.
Soda 3 YTL.
Meyva suyu &Soda 6 YTL.
Çay 4 YTL.
Bitki çayı 4 YTL.
Nescafe 4 YTL.
Türk Kahvesi 4 YTL.
Kola 5 YTL.
Fanta, Sprite 5 YTL.
Meyva suları: 4 YTL.
Taze Portakal Suyu 7 YTL.
Ice Tea 5 YTL.
Ayran 5 YTL.
Taze Limonata 6 YTL.
[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SARAPLAR[/FONT]​
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SARAP LISTESI[/FONT]​
Çankaya kadeh, 18,75 cl. 13 YTL.
Angora Beyaz / Sek 32 YTL.
Üzüm😕ultaniye Renk: Açık sarı Koku: Litchi, kavun, ananas Tat: Taze, meyveli, yapılı, yuvarlak, kalıcı
Çankaya / Sek 37 YTL.
üzüm: Emir, Narince, Semillion Bölge: Trakya-Tekirdag,Iç Anadolu-Nevsehir,Tokat Renk: Çok açik sari ve yesil. Koku: Güçlü kokular,taze meyve, elma, armut, narenciye ve çiçek kokulari Tat: Zarif ve hafif, yapili,çok taze, meyveli. Saraphane: Kavaklidere
*Türkiye’nin en popüler sofra sarabidir.
Antik Beyaz / Sek 38 YTL.
Üzüm: Semillion, Emir, Narince Bölge: Trakya, Kapadokya,Tokat (Ic Anadolu) Karakter: Damakta kalici, güclü, diri, yumusak içimli, zarif, gövdeli. Mese ficilarda 8 ay bekletilmistir.Beyaz kavun, armut ve füme aromalarini cagristirir. Saraphane: Doluca
Ödüller: Gümüs Madalya, Selection Mondiale, Kanada 1998; Gümüs Madalya Challange International du Vin,1998
Ancyra Muscat 2005 45 YTL.
Üzüm: Bornova misketi Bölge: Ege Renk: Parlak limon sarısı Karakter: Zarif, canlı, yuvarlak ve dengeli; Bergamut, Yasemin. Saraphane: Kavaklıdere
Ödüller: Muscat du Monde 2005, Altın Madalya; Les Citadelles Du Vin 2006, Bronz Madalya
Selection White / Sek 60 YTL.
Üzüm: Narince, Semillion Bölge: Trakya, Tokat (Ic Anadolu) Renk: Sari ve yesil Koku: Kuvvetli koku, narenciye, ayva, hanimeli, akasya Tat: Kuvvetli,yapili, zengin, kalici, hindistan cevizi, taze ayva tatlari Saraphane: Kavaklidere
Ödüller: Selection Beyaz 2000 ”Vinitaly 38 (Italy) Diploma di Gran Menzione 2004
“Sarafin” Sauvignon Blanc 65 YTL.
Üzüm: Sauvignon Blanc Bölge: Saroz Yöresi Renk: Sari Karakter: Canlı, diri, canlı, serinletici bir meyvemsilik; yeşil elma, yeşil erik, taze otları çağrıştıran aromalar Saraphane: Doluca
Ödüller:Vinalies Internationales 2006 - Gümüş Madalya (Fransa), Vinalies Internationales 2000 - Gümüş Madalya (Fransa)

“Sarafin” Chardonnay 70 YTL.
Üzüm: Chardonnay Bölge: Saroz Yöresi Karakter: Kadifemsi akıcılığa sahip, akıcı, dolgun, güçlü, ,12 ay boyunca Fransız meşe fıçılarında eskitilmiştir. Saraphane: Doluca
Ödüller: Vinalies Internationales 2007-Gümüş Madalya (Fransa), Chardonnay du Monde(2006) - Bronz Madalya (Fransa), Vinalies Internationales 2005- Gümüş Madalya (Fransa), Vinalies Internationales 2004 - Gümüş Madalya (Fransa), Chardonnay du Monde 2004 - Gümüş Madalya (Fransa), Chardonnay du Monde 2003 - Gümüş Madalya (Fransa)

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Kırmızı Şaraplar[/FONT]
Angora Kadeh, 18 cl. 13 YTL.
Angora Kırmızı / Sek 35 YTL.
Üzüm: Cinsault, Cabernet Sauvignon, Gamay Bölge: Trakya Renk: Canli kirmizi Koku:Çok meyveli,hafif baharatli Tat: Yuvarlak, gövdeli,kalici, taze Saraphane: Kavaklidere
*Türkiye’nin en popüler sofra saraplarindandir
Antik Kırmızı / Sek 38 YTL.
Üzüm:Bogazkere, Cinsault, Gamay Bölge:Trakya, Güneydogu Anadolu, Diyarbakir Karakter:Gövdeli, meyveli, dengeli, zengin bukeli,uzun. Mese fiçilarda 8 ay bekletilir. Saraphane: Doluca
Ödüller: Bronz madalya, Challange International du Vin,France 2004
Yakut/ Sek 40 YTL.
Üzüm:Öküzgözü, Boğazkere, Carignan, Alicante Karakter:Güçlü tanenli, yuvarlak, meyveli ve baharatlı; olgun vişne, mürdüm eriği Saraphane: Kavaklıdere•Ödüller: 2005 International Wine and Spirit Competition Bronz Madalya; Vinalies Internationales Fransa Gümüş Madalya 2006
“DLC” Öküzgözü 50 YTL.
Üzüm: Öküzgözü Bölge: Iç Anadolu,Elazig Karakter: Canli, meyveli, kolay içimli, yuvarlak, dengeli, dolgun.Visne, yaban mersini,pekmez ve karamel aromali. Mese fiçilarda 4 ay bekletilmistir. Saraphane: Doluca
“DLC” Cabernet Sauvignon & Merlot 54 YTL.
**2004 yilinda Türkiye’nin en iyi 3. sarabi seçilmistir.
Üzüm: Cabernet Sauvignon, Merlot Bölge:Trakya Karakter: meyveli, dengeli, tanenli, gövdeli, yumusak, rahat içimli; vanilya,karabiber,ahududu, dag çilegi ve badem aromalari.Mese ficilarda 6 ay dinlendirilmistir.
Saraphane😀oluca
Selection Kirmizi 75 YTL.
Üzüm: Öküzgözü,Bogazkere Bölge: Ic Anadolu ( Elazig) ve Güneydogu Anadolu ( Diyarbakir) Renk: Koyu kirmizi, bordo Koku: Güçlü, kirmizi meyveli, baharatli, kirmizi frenk üzümü Tat: Genç buruk, yapili, yogun,canli kirmizi, meyve tatlari Saraphane: Kavaklidere
Ödüller: Selection K 1999 China Wine and Spirit Competition ( China ) - Altin madalya2003
“Sarafin” Cabernet Sauvignon 75 YTL.
Üzüm: Cabernet Sauvignon Bölge: Saroz Bölgesi Karakter: Tanenli yapı, vanilyamsı bukeler, güçlü, gövdeli, eskitilmeye elverişli; 14 ay Fransız meie fıçıda bekletilmiştir. Saraphane: Doluca
Ödüller: Challenge International du Vin 2006 - Bronz Madalya (Fransa)
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
http://www.atamihotel.com/Atami-Restaurant-Bodrum-menu.htm#saraplar
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ALKOLLÜ IÇECEKLER[/FONT]​
Biralar
Efes 50 cl. 7 YTL.
Efes 33 cl. 6 YTL.
Miller 33 cl. 9 YTL.

Rakı
Yeni Rakı 5 cl. 7,5 YTL.
Yeni Rakı 20 cl. 28 YTL
Yeni Rakı 35 cl. 40 YTL.
Yeni Rakı 70 cl. 65 YTL.​
Tekirdağ 5 cl. 8 YTL.
Tekirdağ 20 cl. 30 YTL.
Tekirdağ 35 cl. 42 YTL.
Tekirdağ 70 cl. 70 YTL.​
Efe Yaş Üzüm 5cl. 8 YTL.
Efe Yaş Üzüm 20 cl. 32 YTL.
Efe Yaş Üzüm 35 cl. 40 YTL.
Efe Yaş Üzüm 70 cl. 75 YTL.​
Votka
Yerli 8 YTL.
Absolut 15 YTL​
Rom
Bacardi 14 YTL.​
Vermut
Martini 14 YTL.
Bianco,Rosso or Bitter​
Likör
Cointreau, Kahlua 14 YTL.
Whiskey 17 YTL.

Cin

Gordon’s 14 YTL.​
Tekila
Pueblo 10 YTL.​
 
Cevap: Atami Restaurant'da yenen yemekler

iştahım kabardı😀paylaşımın için teşekkürler canım
 
Cevap: Atami Restaurant'da yenen yemekler

valla şimdi orada olmak vardı ya neyseeee emegine saglık canım
 
Geri
Üst