*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Temmuz 2008 #71 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe
aSqimSin Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #72 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe merhaba Çitoscum Umarım senin de günün güzel geçiyordur🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #75 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Nisan çok teşekkür ederim.GüLLerin çok güzeldi hem de en sevdiğim renkte güLLer. Çok mutlu ettin ßeni.. ßu güLLer de Senin için...
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Nisan çok teşekkür ederim.GüLLerin çok güzeldi hem de en sevdiğim renkte güLLer. Çok mutlu ettin ßeni.. ßu güLLer de Senin için...
sementha Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #76 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Son düzenleme: 5 Temmuz 2008
aSqimSin Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #77 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Sementha laptop harika🙂 çok cici🙂 bebek desen çoooooook şirin ağzı var. bayıldım bebeğe yaa kıyamammmmmm teşekkürler🙂
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Sementha laptop harika🙂 çok cici🙂 bebek desen çoooooook şirin ağzı var. bayıldım bebeğe yaa kıyamammmmmm teşekkürler🙂
nisan Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #78 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe begendigine sevindim canimm ayrica bnde tsk ederimm cok guze guller
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe begendigine sevindim canimm ayrica bnde tsk ederimm cok guze guller
aSqimSin Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #79 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Rica ederim🙂 Gülü çok seviyorum ben her rengini seviyorum. Ama en asil duranı beyaz ve kırmızı🙂
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Rica ederim🙂 Gülü çok seviyorum ben her rengini seviyorum. Ama en asil duranı beyaz ve kırmızı🙂
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 7 Temmuz 2008 #80 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe canımmm benimmm aşgımsın herşeyimsin meleğimsin 😀