*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2008 #61 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe canım köşende bol solbet ve muhabbet dilerim sevgiyle kal canım
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe canım köşende bol solbet ve muhabbet dilerim sevgiyle kal canım
aSqimSin Yeni Üye Üye 2 Temmuz 2008 #62 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe aynil' Alıntı: canım köşende bol solbet ve muhabbet dilerim sevgiyle kal canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım 🙂
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe aynil' Alıntı: canım köşende bol solbet ve muhabbet dilerim sevgiyle kal canım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 3 Temmuz 2008 #63 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Hayirli olsun kösen elim bos geldim simdilik bidahaki sefere insallah 😀
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Hayirli olsun kösen elim bos geldim simdilik bidahaki sefere insallah 😀
hayrünisa Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2008 #64 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi... Bir huzur beklentisi.... Bir gözyaşı serpintisi.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi... Bir huzur beklentisi.... Bir gözyaşı serpintisi.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
aSqimSin Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2008 #65 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Mery' Alıntı: Hayirli olsun kösen elim bos geldim simdilik bidahaki sefere insallah 😀 Genişletmek için tıkla ... Önemli değil sen geldin ya elin boş gelsen de sorun yok🙂
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Mery' Alıntı: Hayirli olsun kösen elim bos geldim simdilik bidahaki sefere insallah 😀 Genişletmek için tıkla ... Önemli değil sen geldin ya elin boş gelsen de sorun yok🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2008 #66 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe hayrünisa' Alıntı: Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi... Bir huzur beklentisi.... Bir gözyaşı serpintisi.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Senin de kandilin mübarek olsun
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe hayrünisa' Alıntı: Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi... Bir huzur beklentisi.... Bir gözyaşı serpintisi.. KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Senin de kandilin mübarek olsun
aSqimSin Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2008 #68 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Teşekkürler Hayrünisa resim için🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2008 #70 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Sementha çok tatlı canım yaaa😀 teşekkürler😀 sana da şekerli çaylar😀
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Sementha çok tatlı canım yaaa😀 teşekkürler😀 sana da şekerli çaylar😀