aSqimSin Yeni Üye Üye 10 Kasım 2008 #212 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Köşeme hoşgeldiniz arkadaşlar
*jellibon* Daimi Üye Üye 16 Kasım 2008 #214 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe canım hayırlı hafta sonları diliyorum
aSqimSin Yeni Üye Üye 12 Aralık 2008 #216 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe hoşgeldiniz arkadaşlar herkesin geçmiş bayramını kutluyorum
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #217 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe canım köşende bol sohpetler diliyorum
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #218 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
aSqimSin Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #220 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe size un kurabiyesi getirdim 🙂 afiyet olsun