aSqimSin Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #162 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Gökçe çayla simite bayılırım çok hoş yaa.. teşekkürler canım Tamara gerçekten çok güzeller çocuklar çok masum🙂 Pembe Melek Allah seni de korususun Nazarlık getirmişsin ya 🙂 Kar Tanesi melek çok güzelmiş teşekkür ederim.. Hepinizi Öpüyorum...
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Gökçe çayla simite bayılırım çok hoş yaa.. teşekkürler canım Tamara gerçekten çok güzeller çocuklar çok masum🙂 Pembe Melek Allah seni de korususun Nazarlık getirmişsin ya 🙂 Kar Tanesi melek çok güzelmiş teşekkür ederim.. Hepinizi Öpüyorum...
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #165 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe her zaman böyle ol🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ağustos 2008 #166 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe iyi hafta sonları diliyorum🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #169 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Arkadaşlar yemekler ve iyi dilekleriniz çok güzel. Hepiniz hoşgeldiniz köşeme.. Herkese mutluluklar ve hayırlı hafta sonları diliyorum.. 🙂 öpüldünüz
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Arkadaşlar yemekler ve iyi dilekleriniz çok güzel. Hepiniz hoşgeldiniz köşeme.. Herkese mutluluklar ve hayırlı hafta sonları diliyorum.. 🙂 öpüldünüz
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2008 #170 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe ask dolu köşen için bir kalp getirdim