aSqimSin Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #152 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Teşekkürler arkadaşlar 🙂 hoşgeldiniz köşeme 🙂 Welcome to my Corner 🙂
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Teşekkürler arkadaşlar 🙂 hoşgeldiniz köşeme 🙂 Welcome to my Corner 🙂
kar_tanesi Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #154 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe balon getirdim sakın patlatma🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #157 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Monera çok incesin teşekkürler.. kar tanesi balonlar için saol patlatmam olur 🙂 çok güzeller zaten.. Göknur resim hoş. aldım bile 🙂 Pembe melek dileğin için teşekkürler.. hepinizin gözlerinden akan yaş umutsuzluktan değil,mutluluktan olsun..
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Monera çok incesin teşekkürler.. kar tanesi balonlar için saol patlatmam olur 🙂 çok güzeller zaten.. Göknur resim hoş. aldım bile 🙂 Pembe melek dileğin için teşekkürler.. hepinizin gözlerinden akan yaş umutsuzluktan değil,mutluluktan olsun..
TaMaRa Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #159 Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Madem Ask kokan bir köse basligi bende ona uygun bisey kösene armagan etmek istedim umarim begenirsin
Cevap: aSqimSinDan Aşk Kokan Bir Köşe Madem Ask kokan bir köse basligi bende ona uygun bisey kösene armagan etmek istedim umarim begenirsin