Canım benim gerçekten çok doğru.. Dostlarımıza ne olursa olsun sevgimizi göstermeliyiz. onları kırmamalıyız. çünkü ne olursa olsun bizim yanımızda sadece onlar kalıyor
O yanındamı?Ya sen?Ben burdayım...Özledin mi O'nu?Artık sevmiyomuşsun?Sol yanım titriyor....Boşunamıydı bunca acı!
Biz yaşadıkmı hiç?Aşkı tadabildik mi?Sen tattın O'nda...Ya ben?Hiç dokunamadım ki sana...Dokunmadım...Kirlenmesin o pamuk tenin...Bakamadım...Dalıp qitmesin o deniz qözlerin...
Özledik mi?Ben çok özledim o meyve ağaçlarını...O sokakları...
Seni?..Özlesemde diyemem ki...Ya sen?...Özlemedin mi?Ne farkeder ki...
Ben iftiraya kurban giden...Sen ölümümün sebebi...Kaç defa neşterledin şu kalbi!Sayamadım ki...Susuşlarıma mana bulurdun...Şimdi senin susuşların yokluğumun sebebi...Varmıydım ki?Hiç var saydın mı sen beni?
Sen O'nun yaptıkları için gelip bana ağlarken ben varsaymıştım seni.O'ndaydın ama vardın...Ne çok sevildin sen...Ne çok sevdim ben...Aşkı ilk kez öğrenmiştim bi bilsen...Anlatcak cümle bulamazdım seni...Varlıkla yokluğun tam ortasındayım şimdileri...Senden sonra ne yalanlar ne oyunlar gördüm...Yenildim haklısın...Ama senin duyduğun iftiraya inanman kadar hiç bişey kanatmadı bu elleri...Ağlatmadı bu gözleri...Nerdesin tek gerçeğim?Kimlesin herşeyim?Bilsemde gelemem ki...Ben sözlerini affettim...Sende affet benim sözlerimi...