meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #41 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem hayrünisa' Alıntı: canım seni özledim biliyormusun? [/quot bende ozledım abla ya gelıcem yanına kırmızı ayakkabılarımlaaa Genişletmek için tıkla ...
Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem hayrünisa' Alıntı: canım seni özledim biliyormusun? [/quot bende ozledım abla ya gelıcem yanına kırmızı ayakkabılarımlaaa Genişletmek için tıkla ...
nisan Yeni Üye Üye 8 Mart 2008 #42 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem iyi gecelerrrrr
ms_enemy Yeni Üye Üye 8 Mart 2008 #43 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Mart 2008 #44 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem iyi haftalar diliyorum canım
Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem iyi haftalar diliyorum canım
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #45 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem bunlarda bana
ms_enemy Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #46 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem
ms_enemy Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #47 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Mart 2008 #48 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem günün aydın olsun canım
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #49 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem cok tesekkuler cnm senınde gunun aydın olsun ve guzel gecsın
Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem cok tesekkuler cnm senınde gunun aydın olsun ve guzel gecsın
hacerana Yeni Üye Üye 13 Mart 2008 #50 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem esena' Alıntı: vipliğin hayırlı olsun canım başarılar iyigeceler tatlım Genişletmek için tıkla ... koşen hayırlı olsun ben daha acemıyım kusuruma bakma:m0rphine:
Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem esena' Alıntı: vipliğin hayırlı olsun canım başarılar iyigeceler tatlım Genişletmek için tıkla ... koşen hayırlı olsun ben daha acemıyım kusuruma bakma:m0rphine: