elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 6 Ekim 2009 #71 422..........askım en son dün sabah görüştük sonra aramadınn neyse bugün konuşuruz insallah ya bende hersey aynı işe git eve gel inşallah şu ek tercihlerden girerim bi yere bakalım hayırlısı 🙂
422..........askım en son dün sabah görüştük sonra aramadınn neyse bugün konuşuruz insallah ya bende hersey aynı işe git eve gel inşallah şu ek tercihlerden girerim bi yere bakalım hayırlısı 🙂
CeYLiL Yeni Üye Üye 6 Ekim 2009 #72 kız burnumun dibine kadar gelmişsin elmalım göksu parkı bana çok yakın sevindim senin adına kazasız belasız halletmişsin gidiş geliş işini hayırlı teskereler aşkına kavuşursunuz inş. çarçabuk geçer günler hayat boyu ayrılmamak üzerede bağlanırsınız birbirinize 🙂
kız burnumun dibine kadar gelmişsin elmalım göksu parkı bana çok yakın sevindim senin adına kazasız belasız halletmişsin gidiş geliş işini hayırlı teskereler aşkına kavuşursunuz inş. çarçabuk geçer günler hayat boyu ayrılmamak üzerede bağlanırsınız birbirinize 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Ekim 2009 #74 CeYLiL' Alıntı: kız burnumun dibine kadar gelmişsin elmalım göksu parkı bana çok yakın sevindim senin adına kazasız belasız halletmişsin gidiş geliş işini hayırlı teskereler aşkına kavuşursunuz inş. çarçabuk geçer günler hayat boyu ayrılmamak üzerede bağlanırsınız birbirinize 🙂 Genişletmek için tıkla ... sagol canım hallettim sonunda bunu da atlattım resimlerimi paylasırım sizinle göksu parkı çok güzeldi 🙂
CeYLiL' Alıntı: kız burnumun dibine kadar gelmişsin elmalım göksu parkı bana çok yakın sevindim senin adına kazasız belasız halletmişsin gidiş geliş işini hayırlı teskereler aşkına kavuşursunuz inş. çarçabuk geçer günler hayat boyu ayrılmamak üzerede bağlanırsınız birbirinize 🙂 Genişletmek için tıkla ... sagol canım hallettim sonunda bunu da atlattım resimlerimi paylasırım sizinle göksu parkı çok güzeldi 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Ekim 2009 #75 Mi'na57' Alıntı: Allah cok mutlu etsin canım ya..🙂 Genişletmek için tıkla ... amin canım insallah hepimizi mutlu etsin rabbim .........sagol
Mi'na57' Alıntı: Allah cok mutlu etsin canım ya..🙂 Genişletmek için tıkla ... amin canım insallah hepimizi mutlu etsin rabbim .........sagol
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Ekim 2009 #76 421.......sabah konuştuk gerci dün aksamda konuştuk gözünü seveyim teknolojininn🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 8 Ekim 2009 #77 420 bugün evdym izizn günüm bütün gün evdeydim 😕 birazdan meltem gelecek (kankim ) ıslak kek yaptım üstü yandı ama olsun cnmm 😀 idare etsin seni seviyorm askımm (g-c)
420 bugün evdym izizn günüm bütün gün evdeydim 😕 birazdan meltem gelecek (kankim ) ıslak kek yaptım üstü yandı ama olsun cnmm 😀 idare etsin seni seviyorm askımm (g-c)
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 10 Ekim 2009 #79 Gecmis olsun canim ... Ama ne gzl günler azaliyor bak yavas yavas 🙂🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 10 Ekim 2009 #80 *HerCai*' Alıntı: Gecmis olsun canim ... Ama ne gzl günler azaliyor bak yavas yavas 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... sagol cnm evet geciyor günler öyle böyle 🙂
*HerCai*' Alıntı: Gecmis olsun canim ... Ama ne gzl günler azaliyor bak yavas yavas 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... sagol cnm evet geciyor günler öyle böyle 🙂