aşkım ve ben.....

aussie'm palinsuyum ceylilim şikerim sagolun canlarım ben döndüm hersey çok güseldi............anlatıyorum
evt günlükçüğüm persembe aksamı bir strele çıktm işten beni alacak olan ailenin evine gittim 2 kişiler karı koca çok iyiler zaten onceden de tanıodum sagolsunlar onlarda benım yüzümden risk aldılar yardım ve yataklıktan😀
neyse oturduk beraber onlarda gece 12:30da fln yola çıktık güsel bi yolculuktu ben arka koltukta tek basıma yata yata geldm 🙂 bi ara uymusum uyandıgımda kocaman büyüksehir belediyesi yazıyordu içim kıpır kıpır oldu...

Neyse askımın ailesiyle görüştük onlar varmışlar çoktan etimesguta bizde gittik gitmesinede içeri girene kadar 2 saat gecti kalabalıktan girdik neyse en önde durduk beraber askımın anne babası ve kardesi tabi görmek ne mümkün bi sürü aynı yüz sanki bitti tören neyse
bekliorz gelcek die ahaaa gördüm gelio dedim benım geldigim amcayla geliodu sarıldık fln işte ...çıkışa gittik biz oda üstünü degişip geldi..sonra göksu park varmış burda oraya gidelim dedi gittik bulduk orayı yemek fln yedik biz gece yola çıkıp geri dönecektik ama geldiğim aile gelmişken bu gece kalalım sabah yarın dönerz hem gezeriz dedilerr...bende tereddüt ettim malum gizli geldim siz bi konuşun dediler askımla biz kalktık dolastık biraz kal ne olacak fln dedi 1 gün daha idare eder patron dedi tmm dedim neyse aradık patronu yarın gündüz gelcem aksamüstü ordayım biri gelirse idare et die tamm dedi sagolsun gezdik biraz oralarda çıktık yanlarına adam şimdi gidelim dio 2 dkda ne oldu anlamadm kalalım diyen adam misafirleri gelcekmiş ondan gidelim dedilerde gece çıksaydık yola bari sabah orda olurz zaten ama adam tuttu gidelim die zaten uykusuzda gece uyurm die korktu belkide????
neyse biz resim fln çekindik oralarda gezdik biraz sonra aaa ayrılık vaktii tabi ne çabuk ya en kötü ihtimal gece çıkcaktık yola neyse a ve çıktık geldim
buna da sükürrrrrrrr allahıma bin şükür kazasız belasız gidip geldikk....

Son düzenleme:
Oyyy canım benim çok sevindim.Bak gidip oralarada gördün aşkını herkese ansip olamz böyle birşey😀Hadi gözün aydın tez vakitte kavuşursunuz inşallah🙂

Sahte düşler ne demek istedi acaba... ???? ya okumadan cevap yazdı yada bilmiyorum... Neyse elmalım 😀 sabah konuştuk senin adına çok ama çoook mutluyum.... Hayırlı teskereler cicim 😀