elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 26 Eylül 2009 #52 432......... oyy askım çok öslüyorum seni ya az kaldı gelcem yanına inş.....
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 27 Eylül 2009 #53 431......persembeye az kaldı ...........Allahm ne olur bi aksilik çıkmasın lütfen......
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 29 Eylül 2009 #54 429 askımla konuştum sabah yine hastaydı ama gece kulagından kan gelmiş acile gitmiş bugün hastanede off yaa gitti gideli hasta benim askım ama yaaa
429 askımla konuştum sabah yine hastaydı ama gece kulagından kan gelmiş acile gitmiş bugün hastanede off yaa gitti gideli hasta benim askım ama yaaa
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 30 Eylül 2009 #55 428.......azcık stresliyım umarım kimse duymadan gider gelirim Allahım bir aksilik çıkmasın lütfennnnnnn.......ya
428.......azcık stresliyım umarım kimse duymadan gider gelirim Allahım bir aksilik çıkmasın lütfennnnnnn.......ya
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 1 Ekim 2009 #57 sagol aussiem bugün aksam gidiyorum nolur dua edinde bişey olmadan gidip geleyim çok stresliyim aslında hala 427......................
sagol aussiem bugün aksam gidiyorum nolur dua edinde bişey olmadan gidip geleyim çok stresliyim aslında hala 427......................
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 1 Ekim 2009 #58 allah yardımcın olsun canımcım.... İnşallah sağsalim gider gelirsin meleğim.. Bugün hava güzel ama akşamları soğuk oluyor dadlum ona göre hırka felan al yanına...
allah yardımcın olsun canımcım.... İnşallah sağsalim gider gelirsin meleğim.. Bugün hava güzel ama akşamları soğuk oluyor dadlum ona göre hırka felan al yanına...
CeYLiL Yeni Üye Üye 1 Ekim 2009 #59 Hayırlı git hayırlı gel aksilik çıkmadan inş. zor bir iş başaracaksın ama değer sonunda asker sevindireceksin demi yani 🙂
Hayırlı git hayırlı gel aksilik çıkmadan inş. zor bir iş başaracaksın ama değer sonunda asker sevindireceksin demi yani 🙂