tuğcan Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #612 ben yatışa geçiyorum artık fena uykum geldi.iyi geceler.tanıştığımıza çok ama çok memnun oldum.tekrar görüşmek üzere.bu arada benim adım TUĞBA.
ben yatışa geçiyorum artık fena uykum geldi.iyi geceler.tanıştığımıza çok ama çok memnun oldum.tekrar görüşmek üzere.bu arada benim adım TUĞBA.
bloodsucker countess Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #613 tuğcan' Alıntı: ben yatışa geçiyorum artık fena uykum geldi.iyi geceler.tanıştığımıza çok ama çok memnun oldum.tekrar görüşmek üzere.bu arada benim adım TUĞBA. Genişletmek için tıkla ... hosgeldinn tugbacım
tuğcan' Alıntı: ben yatışa geçiyorum artık fena uykum geldi.iyi geceler.tanıştığımıza çok ama çok memnun oldum.tekrar görüşmek üzere.bu arada benim adım TUĞBA. Genişletmek için tıkla ... hosgeldinn tugbacım
tuğcan Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #614 bloodsucker countess' Alıntı: hosgeldinn tugbacım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hoşbulduk.şuan sitede yoksunuz ama umarım en kısa zamanda karşılaşıp sohbet ederiz
bloodsucker countess' Alıntı: hosgeldinn tugbacım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hoşbulduk.şuan sitede yoksunuz ama umarım en kısa zamanda karşılaşıp sohbet ederiz
PeLiNiM Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #616 tuğcan' Alıntı: bugün eşi nöbetçi olupta sohbet edecek kimse yokmu? Genişletmek için tıkla ... canım sohbet için chat bölümüne takıl mutlaka bir uykusuz bulursun:ruyam:
tuğcan' Alıntı: bugün eşi nöbetçi olupta sohbet edecek kimse yokmu? Genişletmek için tıkla ... canım sohbet için chat bölümüne takıl mutlaka bir uykusuz bulursun:ruyam:
tuğcan Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #617 PeLiNiM' Alıntı: canım sohbet için chat bölümüne takıl mutlaka bir uykusuz bulursun:ruyam: Genişletmek için tıkla ... tavsiyen için çoooooooook teşekkürler
PeLiNiM' Alıntı: canım sohbet için chat bölümüne takıl mutlaka bir uykusuz bulursun:ruyam: Genişletmek için tıkla ... tavsiyen için çoooooooook teşekkürler
M Misafir Melek özlem Forum Okuru 19 Nisan 2010 #618 Merhaba arkadaşlar bende asker eşi adayıyım tecrübelerinizden yararlanmak isterim zorlugu nelerdir.Ama en güzeli eşlerimizin gurur verici meslekleri oluşu.Allah bütün askerlerimizi korusun.Hepinize kucak dolusu sevgiler
Merhaba arkadaşlar bende asker eşi adayıyım tecrübelerinizden yararlanmak isterim zorlugu nelerdir.Ama en güzeli eşlerimizin gurur verici meslekleri oluşu.Allah bütün askerlerimizi korusun.Hepinize kucak dolusu sevgiler
PeLiNiM Yeni Üye Üye 19 Nisan 2010 #619 Misafir Melek özlem' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bende asker eşi adayıyım tecrübelerinizden yararlanmak isterim zorlugu nelerdir.Ama en güzeli eşlerimizin gurur verici meslekleri oluşu.Allah bütün askerlerimizi korusun.Hepinize kucak dolusu sevgiler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin aramıza... zorluğu çok tayin çıkması,çok gezmek bazen ayrı kalmak zorunda kalabiliyorsunuz.. şimdilik bu kadar zorluk yeter😀 sana da mutluluklar canım
Misafir Melek özlem' Alıntı: Merhaba arkadaşlar bende asker eşi adayıyım tecrübelerinizden yararlanmak isterim zorlugu nelerdir.Ama en güzeli eşlerimizin gurur verici meslekleri oluşu.Allah bütün askerlerimizi korusun.Hepinize kucak dolusu sevgiler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin aramıza... zorluğu çok tayin çıkması,çok gezmek bazen ayrı kalmak zorunda kalabiliyorsunuz.. şimdilik bu kadar zorluk yeter😀 sana da mutluluklar canım