D deniz_ülke Yeni Üye Üye 8 Şubat 2008 #321 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı vaveyla, bez bebek nerelerdesiniz arkadaşlar🙂
W white pearl Forum Okuru 8 Şubat 2008 #322 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı iyi akşamlar kıslar nasılsınız?herkesi çok ösledim ama ben yaaa!
B BEDİİ Forum Okuru 8 Şubat 2008 #323 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm😛arty:
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm😛arty:
W white pearl Forum Okuru 9 Şubat 2008 #324 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı merhaba hanımlar nasılsınız?geldim ben ama kimseleri göremedim...gelin hadi!
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı merhaba hanımlar nasılsınız?geldim ben ama kimseleri göremedim...gelin hadi!
AZRA Yeni Üye Üye 9 Şubat 2008 #326 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı saol cnm iii bn sen nasılsın demiyecem belliki mutlusun allah bozmasın cnm ne güzel
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı saol cnm iii bn sen nasılsın demiyecem belliki mutlusun allah bozmasın cnm ne güzel
AZRA Yeni Üye Üye 9 Şubat 2008 #327 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ö.değil cnm bnde güzel bi hediye bekliorum inşllh istedğim gelr 🙂
B Bez Bebek Forum Okuru 10 Şubat 2008 #328 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı günaydın arkdaşlar nasılsınız bakalım bakıyorumda herkes cokmutlu allah bozmasın gülücüm ne aldı kız eşin sevgililer gününe eşin bende mma mereklıyım ha huyum kurusun
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı günaydın arkdaşlar nasılsınız bakalım bakıyorumda herkes cokmutlu allah bozmasın gülücüm ne aldı kız eşin sevgililer gününe eşin bende mma mereklıyım ha huyum kurusun
B Bez Bebek Forum Okuru 10 Şubat 2008 #329 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı öyle valla biz oluşumla yanlız yaptık kahaltımızı babamız nöbetci bugün yanlızız bz
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı öyle valla biz oluşumla yanlız yaptık kahaltımızı babamız nöbetci bugün yanlızız bz