Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 2 Şubat 2008 #171 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Vaveyla sen nasılsın bugün canım?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 2 Şubat 2008 #172 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Bez Bebek oğlnun doğumgünü kutlu olsun canım
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 2 Şubat 2008 #173 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Nice mutlu yıllara bizden ona güzel dileklerimizle 🙂
AZRA Yeni Üye Üye 4 Şubat 2008 #174 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı merhaba arkadşlar nasılsınz umarım gününüz güzel geçer
elane Yeni Üye Üye 4 Şubat 2008 #175 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı selammm bayanlar bende bi asker eşi olarak buraya katılmak istedım ... 6 yıllık evlıyım ve bir oglum var ... şu an erzıncanda görev yapıyoruz ....
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı selammm bayanlar bende bi asker eşi olarak buraya katılmak istedım ... 6 yıllık evlıyım ve bir oglum var ... şu an erzıncanda görev yapıyoruz ....
V vaveyla Forum Okuru 4 Şubat 2008 #176 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı tünaydın kızlar.nasılsınız bugün toplaşırız herhalde dimi.
V vaveyla Forum Okuru 4 Şubat 2008 #177 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı elane' Alıntı: selammm bayanlar bende bi asker eşi olarak buraya katılmak istedım ... 6 yıllık evlıyım ve bir oglum var ... şu an erzıncanda görev yapıyoruz .... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım.............................................
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı elane' Alıntı: selammm bayanlar bende bi asker eşi olarak buraya katılmak istedım ... 6 yıllık evlıyım ve bir oglum var ... şu an erzıncanda görev yapıyoruz .... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım.............................................
V vaveyla Forum Okuru 4 Şubat 2008 #178 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı gülücüküm burdamısın canımmmmmmmmmmmmm
V vaveyla Forum Okuru 4 Şubat 2008 #179 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı G.ü.l.ü.c.ü.k' Alıntı: vaveylacım hoş geldin bacim..iyi haftalar olsun inşallah.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canımcım.nasılsın ne var ne yok.kızlar nerde ya.hafta sonuda görüşemedik pek
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı G.ü.l.ü.c.ü.k' Alıntı: vaveylacım hoş geldin bacim..iyi haftalar olsun inşallah.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum canımcım.nasılsın ne var ne yok.kızlar nerde ya.hafta sonuda görüşemedik pek
elane Yeni Üye Üye 4 Şubat 2008 #180 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı G.ü.l.ü.c.ü.k' Alıntı: hoş geldin aramıza..umarım iyi vakit geçirirsin..bizde ankaradayız..bende 8.5 yıllık ewliyim.bir oğlum var 4.5 yaşında.. Genişletmek için tıkla ... vaveyla' Alıntı: hoşgeldin canım............................................. Genişletmek için tıkla ... teşekkur ederım gülücük hoşbuldum güzel bi ortamınız var ..... benımde oglum 4.5 yaşında adı yağız efe benim adım da ela vaveyla hoşbulduk canım ee nasılsınız bayanlar hayat nasıl gidiyor bakalım..?
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı G.ü.l.ü.c.ü.k' Alıntı: hoş geldin aramıza..umarım iyi vakit geçirirsin..bizde ankaradayız..bende 8.5 yıllık ewliyim.bir oğlum var 4.5 yaşında.. Genişletmek için tıkla ... vaveyla' Alıntı: hoşgeldin canım............................................. Genişletmek için tıkla ... teşekkur ederım gülücük hoşbuldum güzel bi ortamınız var ..... benımde oglum 4.5 yaşında adı yağız efe benim adım da ela vaveyla hoşbulduk canım ee nasılsınız bayanlar hayat nasıl gidiyor bakalım..?