Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #111 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Tamam söyle sen hemen aktive ederiz.
W white pearl Forum Okuru 31 Ocak 2008 #112 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BilgeGökçen' Alıntı: Tamam söyle sen hemen aktive ederiz. Genişletmek için tıkla ... ulaşmaya çalışıyorum canım...gelince ben sana mesaj atarım...
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BilgeGökçen' Alıntı: Tamam söyle sen hemen aktive ederiz. Genişletmek için tıkla ... ulaşmaya çalışıyorum canım...gelince ben sana mesaj atarım...
W white pearl Forum Okuru 31 Ocak 2008 #113 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı bilgecim canım ulaşamıom ben ona yarın devam ederim.yoksa kocişimle aram bozulacak valla!neyse yarın görüşürüz canım iyi geceler...
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı bilgecim canım ulaşamıom ben ona yarın devam ederim.yoksa kocişimle aram bozulacak valla!neyse yarın görüşürüz canım iyi geceler...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #114 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı İyi geceler sen git kocişinin yanına hadi, yarın hallederiz merak etme 😉 Görüşürüz canım.
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı İyi geceler sen git kocişinin yanına hadi, yarın hallederiz merak etme 😉 Görüşürüz canım.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #115 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Nasılsınız bugün melekler? Neler yaptınız, keyifler nasıl?
AZRA Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #116 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı bn iyiyim ya sen nasılsın bilgecim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #117 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı İyiyim ben de canım ya, ne yapayım. Annemlerdeyim ya pek bir keyfim ve rahatım yerinde. İyi bir değişiklik oldu bana. Arada bir değişiklik yapmak lazım. Hep aynı şeyler insan sıkılıyor.
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı İyiyim ben de canım ya, ne yapayım. Annemlerdeyim ya pek bir keyfim ve rahatım yerinde. İyi bir değişiklik oldu bana. Arada bir değişiklik yapmak lazım. Hep aynı şeyler insan sıkılıyor.
AZRA Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #118 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ewet haklısın bnde diyarbakırdayken çok özlüyorum memleketi senn memleket nere bilgecim
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ewet haklısın bnde diyarbakırdayken çok özlüyorum memleketi senn memleket nere bilgecim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #119 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Memlekette değilim canım benim babam da halen muvazzaf, onların yanına geldim. Hala memlekete yerleşme gibi bir şansları yok, görev devam ettiği için.
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Memlekette değilim canım benim babam da halen muvazzaf, onların yanına geldim. Hala memlekete yerleşme gibi bir şansları yok, görev devam ettiği için.
AZRA Yeni Üye Üye 31 Ocak 2008 #120 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı öylemi ne güzel işte karış karış geziyosun güzel ülkemi