SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Ocak 2008 #1 Asker Eşleri Paylaşım Alanı asker eşleri asker eşine maaş eşlerine verilen maaş üsteğmen maaşı eşlerine veriliyor Bu bölüm asker eşlerinin paylaşımı için açılmıştır bayanlar... Moderatör tarafında düzenlendi: 13 Haziran 2008
asker eşleri asker eşine maaş eşlerine verilen maaş üsteğmen maaşı eşlerine veriliyor Bu bölüm asker eşlerinin paylaşımı için açılmıştır bayanlar...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #2 Ce: Asker EŞlerİ PaylaŞim Alani.. Siftahı be yapayım asker eşi olarak 🙂 Benim eşim asker, Jandarma subay. Biz de bir süredir Ankara'da görev yapıyoruz. Bir de Tasula var asker eşi olan. Hatta onunla ikimiz hem asker kızı hem asker eşiyiz 😉
Ce: Asker EŞlerİ PaylaŞim Alani.. Siftahı be yapayım asker eşi olarak 🙂 Benim eşim asker, Jandarma subay. Biz de bir süredir Ankara'da görev yapıyoruz. Bir de Tasula var asker eşi olan. Hatta onunla ikimiz hem asker kızı hem asker eşiyiz 😉
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #3 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Asker eşleri daha da artarız umarım🙂
M Misafir Forum Okuru 27 Ocak 2008 #4 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı valla ben daha hiç kimsenin eşi değilim ama tüm askerlerimizi ve siz değerli eşlerini saygıyla selamlar sevgilerimi sunarım🙂 Rabbim tüm askerlerimizi ve sevenlerini korusun :amen: köşeniz hayırlı olsun hanımlar 🙂
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı valla ben daha hiç kimsenin eşi değilim ama tüm askerlerimizi ve siz değerli eşlerini saygıyla selamlar sevgilerimi sunarım🙂 Rabbim tüm askerlerimizi ve sevenlerini korusun :amen: köşeniz hayırlı olsun hanımlar 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #5 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Teşekkür ederiz Rüyam, sağol canım 🙂
AZRA Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #6 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı bnde bi asker eşiyim diyarbakırda görevli eşim havacı astubay
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #7 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı AZRA' Alıntı: bnde bi asker eşiyim diyarbakırda görevli eşim havacı astubay Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldin canım 🙂 Jandarma ben, Hava sen; tamam. Bir Deniz ve Kara Kuvvetleri kaldı 😀
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı AZRA' Alıntı: bnde bi asker eşiyim diyarbakırda görevli eşim havacı astubay Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldin canım 🙂 Jandarma ben, Hava sen; tamam. Bir Deniz ve Kara Kuvvetleri kaldı 😀
B Bez Bebek Forum Okuru 28 Ocak 2008 #9 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı merhaba arkadaşlar nasılsınız bende asker eşiyim bugün katıldım aranıza güzel paylaşımlarımız olur inşallah
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı merhaba arkadaşlar nasılsınız bende asker eşiyim bugün katıldım aranıza güzel paylaşımlarımız olur inşallah
AZRA Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #10 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Bez Bebek' Alıntı: merhaba arkadaşlar nasılsınız bende asker eşiyim bugün katıldım aranıza güzel paylaşımlarımız olur inşallah Genişletmek için tıkla ... denizci mi peki denizci ise eğer dörtledik
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Bez Bebek' Alıntı: merhaba arkadaşlar nasılsınız bende asker eşiyim bugün katıldım aranıza güzel paylaşımlarımız olur inşallah Genişletmek için tıkla ... denizci mi peki denizci ise eğer dörtledik