ask bitti cok uzgunum herseyi yaptim ama hala agliyorum :(
Ben 6 hafta once ayrildim iliskim 3 yil surdu, evlenecektik ama olmadi kotu bir sekilde ayrildik tekrar birlesmemizin imkani yok artik ama zoruma giden ayriligimizin hemen hemen ardindan ayni calistigi yerden bir baskasiyla cikmaya baslamis 🙁 demekki onceden begeniyorlardi birbirlerini 🙁 ya da iliskimizin sonlarinda cikmaya basladilar bilemiyorum ama cok uzuluyorum ondan sogumak icin herseyi yaptim ama olmuyo arkadaslarim zaman diyo gecer diyorlar bizlerde yasadik diyorlar bilemiyorum ayrilma nedenimiz cok farkli oldu ve suc bende görünse bile onda da coktu ama bunlar önemli değil 🙁
Benim icin sorun olan niye aninda bir baskasiyla cikmaya basladi beni unutmak icinmi yoksa gercekten sevdigi icinmi ve iliskisi ciddiymis ne aradi ne sordu beni 🙁 tek mesaj atti o da yakinda evleniyorum diye 🙁 ben hic aramadim cunku kotu yapiyo bana 🙁 hicmi sevmedi ben hala seviyorum ama olmaz ve cok aci cekiyorum 🙁
Benim icin sorun olan niye aninda bir baskasiyla cikmaya basladi beni unutmak icinmi yoksa gercekten sevdigi icinmi ve iliskisi ciddiymis ne aradi ne sordu beni 🙁 tek mesaj atti o da yakinda evleniyorum diye 🙁 ben hic aramadim cunku kotu yapiyo bana 🙁 hicmi sevmedi ben hala seviyorum ama olmaz ve cok aci cekiyorum 🙁