Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Kizlar aşılama masilama tutmadı Thé End bitti bende doktorlar iğneler falan bıraktım Rabbim ol dediği vakit olur problemimiz yok o yüzden artık ugrasmicam çok yıprandim esimde artık bırak dedi bende gitmiyorum doktora falan uğraşmiyorum da hakkimizda hayırlısı olsun inşallah sevgiyle kalın yanlışlıkla hamile falan kalırsam yazarım size

Slm arkadaslar yazdiklarini gordum celik canim eeimesinin sebebi genetik olarak arasririldi ve metabolizma da vitamin eksik hamile kalmayi dusundugum zaman vw hamilelikde 4 tane kan ilaci öteki vitamin disinda ilac icmem lazım 9 ay ve dogumdan 8hafta sonrada vucudum vitamini alsam bile metabolizma istemiyormus canim benim hakkimiz da hayirli olan olsun sogan suyu incir kisti eritecek ne varsa yee derim karistirma ama birbirine canim hem esimin bir akrabasinin kist yuzunden olmaz demisler tedavi ne gormeden oldu bir bucuk yasinda oglu var 8 9 mm galiba kistleride moralini yüksek tut olacak hayirlisini Versin Rabbimiz hepimize baska seylerle ugras surekli ev hanimi isen elisi kitap okul devam ettir calisiyorsan yine oyle farkli farkli ugraslar bul pazartesi yazarim sonuca gore canim kendimi umutlandirmak istemedigim icin herşey normal geliyo ama gogus uclarim kizardi karnim arada bir ağrıyor midem de hafif bulanti oluyo uykusuZ halsizim bir de bilmiyorum hayirlisi

İnşallah cnm ftmzare pazartesi hayirli haberi alirsin brnimde patolaji sonucum cikicak yavrum niye ölmüş diye rabbim yüzümüzü guldursun inşallah

Bende yeni aşılama yaptırdım bugün 6.gunum hafif ağrılarım oluyor hatta şu iki gündür mide ağrısı ve Şişme oluyor 5.gunde idrar tahlili yaptım meraktan negatifti şimdi sabırsızlıkla son 7 günü bekliyorum Rabbim isteyen herkese evlat nasip eylesin kimsenin kucağıni boş bırakmasın ins

Herkese mrb bnm ilk aşılamam 12,gündeyim hafif kahverengi leke ve aşırı adet ağrısı gibi sancılarım var sizce tutmadımı yada yerleşme felan diyrlar aklım karıştı lütfen bilgiiii 🙁(((((

Herkese mrb bnm ilk aşılamam 12,gündeyim hafif kahverengi leke ve aşırı adet ağrısı gibi sancılarım var sizce tutmadımı yada yerleşme felan diyrlar aklım karıştı lütfen bilgiiii 🙁(((((

Bence kötü düşünme hamilede olabilirsin dikkat et kendine bnmde bugün 8.gunum hiç ağrım sizin yoktu bugün felaket bi bel agrisi çekiyorum zaten 2 gün sonra test yapabilirsin ins.hamilesindir