Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Slm arkadaslar giremedim yazamadım kusura bakmayın dun kan tahlili yaptirdim dr ne var ne yok diyebilirim dedi bes gun sonra tekrar yaptiracam asilama onceki ay oldu dustu dusugun sebebi arastiriliyordu simdi ibrahim saraçoğlu dusuk yapip anneye tuyunamayanlar ocin havuc suyu bir bardak yatarken iciyordum hala devam ediyorum tedavi degil yani celik maydanozu hamile kalmak isteyen bayanlar uzak dursun diye biliyorum maydanoz dusuk tehlikesi var olsa bile duser senin sorun nedir celik bende de esimde de birsey yok ama olmuyor bir tahlil verdik bir ay on gun oldu cikmadi yarin bir daha bakacaz bakalim çıkmış mi diye hayirlisini Versin Rabbimiz inşallah olacak bakacağımiz günlerde gelecek umudum yitmiyo sizde yitirmeyin sabir bizim isimiz canim ben yine yazarim sonuca gore rahim boşluğunda su oluyo bide benim bunu bilen var mi

Ftmzare cnm benim esimde sorun yok bende pco var ben asilama yaptim tuttu 2 aylikken kürtaj oldum iste simdi. Maydanoz süt buharini duymustum deneyen varmi diye merak ettim sen kac yıllık evlisin asılamaylami.oldu bebegin

Ftmzare ilk defa rahim boslugunda su.oldugunu duydum cnm inşallah cikmistir tahlil sonucun haberdar edersin senin kacinci asilaman asilamadan snr mi düşük yaptin

Slm ben iki defa asilama oldu ikisindede düştü bir iki hafta biri uc hafta iken bebek eriyo dediler normal zaman da da oluyo ve eridigini söylüyor dr simdi asilama olmadi dogal yolla kaldim eger hamile isem 12 gun bugün adetim geceli gittik goeunmedi pazartesi tekear tahlil verecem ogleden sonra da erimesinin düşmesinin sebebi icin tahlil vermistik onu alacam bakalım ne cikacak ben yeni 2 sene evliyim ama cok istiyoruz olmasıni allah hepimize nasip etsin haber ederim sizede inşallah celik sen o dedigin pco tedavisi yok mu

Slm celik simdi baktim kist yuzunden olmuyo seninde benim de bebekle beraber ayni gun kist cikiyo bebek dusmesiyle kist gidiyor bende eger miden agrimassasogan suyunu kedi hindii dedikleriji dene ben bu ay hamile kalirsam saracoglu sayesinde cumartesi pazar diyanet tv de programı var ac bi sor ne onerecek sana dene derim ben hiç inanmazdim artik inanıyorum sen kac senelik evlisin cnm

Cnm ben 3 yıllık evliyim sogan suyu iciyorum inşallah fayda eder ilk defa duyudum cnm bebegin eridigini bnm normal olmuyo illaki ilac tedavisi lazim napalim hayirlisi boyleymis inşallah tüm isteyeninki olur ewet yumurttalik etrafında küçük kistler olusuyo yumurtlama ya izin vermiyo hamilelik hissi yokmu sende göğüs ağrısı falan