Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Slm celik geçmiş olsun canım benim cok üzüldüm benim gibi bir buldun sonra hemen kaybetmissin hic canını sıkma zamana birak eger bir sorun yok ise canım varsa pesini birakma benim iki tane dusugum oldu tedavi ile ve bu ay hastalanmadim bugün 8 gun gecti lutfen umudunu yitirme biliyorum cok zor en iyi ben biliyorum ama yinede moralini yuksek tut aklina geldigi zaman başka seylere yonel ben bu ay cocuk istemiyorum kariyer yapacam dedim okula gidiyorm disardan kafani dağıtacak baska seyler yap cikmiyor aklindan ama ugrastikca bir sn bile çıksa yeter sana cnm kendini birakma lütfen a e o

Kızlar aşılamam tuttu pazartesi gunu kürtaj oldum bebegimin kalp atisi yoktu cok üzgünüm yıkıldım bütün emegim bos oldu ne yazziki ölmek istiyorum
Canim benim ya cok uzuldum agladim ya :-( ne diyim allahim sabir versin, umut versin insaallah :-(
Asilama nin kacinci günü kürtaj oldun canım ? Biliyorum zor gelir simdi anlatmak ama, detaylari paylasirmisin bizimle ?
Bende, hersey yolunda giderse bu ay asilama olucam kismetse....

Rabbim herseyin ve evladin da hayirlisini versin insaallah...

Kendini yipratma canim, hersey olacagina varir.
Ne demis Hz mevlana, oldugu kadar, olmadigi kader.......

Slm canim. Hayret benden once yazmissin ama ben mesajini yeni goruyorum.
Canim sekiz gün gecti demissin, peki test yaptinmi ? Hamile misin canim ? Insaallah oyledir canim...
Sende asilama mi oldun canım yoksa ?

Elif cnm gercekten cok zor ins hamilesindir cok zor hic unutulmuyor 2 aylik ti cnm brbegim buyumustu asilama yaptiktan 2 ayi gecmisti kizlar birde süt ile maydanoz buhari diye birsey duydum sizce nasil biseydir kaynatip buharinda oturuyormussunuz