Y yasemin asan Forum Okuru 15 Aralık 2014 #771 yok herhangi bir ilaç vermedi çarşamba günü fitil verecekmiş
Edayvz Üye Üye 15 Aralık 2014 #772 Rabbim dileyipte olmayan herkese nasip etsin inşallah.ama bu bekleme süresi ne kadar acı.insan kendini daha çok dinliyor kafamda hep acabalar
Rabbim dileyipte olmayan herkese nasip etsin inşallah.ama bu bekleme süresi ne kadar acı.insan kendini daha çok dinliyor kafamda hep acabalar
Edayvz Üye Üye 15 Aralık 2014 #773 elfidamsanem' Alıntı: Burda asilama yapilanlara mutlaka progestan hap veriyorlar ve alttan Alin diyorlar, gebelik için alttan almak daha faydaliymis. Genişletmek için tıkla ... Evet banada bir kere vermişti ama bu sefer vermedi üstelik bu aşılama ye vermedi anlamadım
elfidamsanem' Alıntı: Burda asilama yapilanlara mutlaka progestan hap veriyorlar ve alttan Alin diyorlar, gebelik için alttan almak daha faydaliymis. Genişletmek için tıkla ... Evet banada bir kere vermişti ama bu sefer vermedi üstelik bu aşılama ye vermedi anlamadım
Edayvz Üye Üye 15 Aralık 2014 #774 Şimdi dru Aradım bana ilaç vermediniz diye herk yoktu dedi işlem başarılı geçti herşey iyiydi inşallah tutar dedi
Şimdi dru Aradım bana ilaç vermediniz diye herk yoktu dedi işlem başarılı geçti herşey iyiydi inşallah tutar dedi
elfidamsanem Daimi Üye Üye 15 Aralık 2014 #775 Edayvz' Alıntı: Şimdi dru Aradım bana ilaç vermediniz diye herk yoktu dedi işlem başarılı geçti herşey iyiydi inşallah tutar dedi Genişletmek için tıkla ... Insaallah tutar canim. Kizlar hepinize soyluyorum, baska seylerle mesgul olun, çok fazla asilama yi dusunmeyin. Aklini baska seylerle oyalayin
Edayvz' Alıntı: Şimdi dru Aradım bana ilaç vermediniz diye herk yoktu dedi işlem başarılı geçti herşey iyiydi inşallah tutar dedi Genişletmek için tıkla ... Insaallah tutar canim. Kizlar hepinize soyluyorum, baska seylerle mesgul olun, çok fazla asilama yi dusunmeyin. Aklini baska seylerle oyalayin
Edayvz Üye Üye 15 Aralık 2014 #776 elfidamsanem' Alıntı: Insaallah tutar canim. Kizlar hepinize soyluyorum, baska seylerle mesgul olun, çok fazla asilama yi dusunmeyin. Aklini baska seylerle oyalayin Genişletmek için tıkla ... Ben peygamber efendimizİ anlatan bir Kitap'a başladım onu okuyunca tamamen kendimi unutuyorum tavsiye ederim.çok Haklısın canım
elfidamsanem' Alıntı: Insaallah tutar canim. Kizlar hepinize soyluyorum, baska seylerle mesgul olun, çok fazla asilama yi dusunmeyin. Aklini baska seylerle oyalayin Genişletmek için tıkla ... Ben peygamber efendimizİ anlatan bir Kitap'a başladım onu okuyunca tamamen kendimi unutuyorum tavsiye ederim.çok Haklısın canım
M melegimxx Üye Üye 15 Aralık 2014 #777 celikcelik' Alıntı: Melegim cnm kan tahlili yaptin mi degerin kac Genişletmek için tıkla ... Yaptırdım sonucum 157 canım ama doktorum yoktu yarın göstereceğim
celikcelik' Alıntı: Melegim cnm kan tahlili yaptin mi degerin kac Genişletmek için tıkla ... Yaptırdım sonucum 157 canım ama doktorum yoktu yarın göstereceğim
K Krkr Yeni Üye Üye 15 Aralık 2014 #778 elfidamsanem' Alıntı: Canim insaallah hayirlisiyla hamile olursun. Benim kasik agrisi basladi sanirim adet oluyorum. Genişletmek için tıkla ... Hamileyken de kasiklarin da ağrılar oluyormuş bekle bakalım canm adet günün ne zamndi
elfidamsanem' Alıntı: Canim insaallah hayirlisiyla hamile olursun. Benim kasik agrisi basladi sanirim adet oluyorum. Genişletmek için tıkla ... Hamileyken de kasiklarin da ağrılar oluyormuş bekle bakalım canm adet günün ne zamndi
K Krkr Yeni Üye Üye 15 Aralık 2014 #779 Edayvz' Alıntı: Evet banada bir kere vermişti ama bu sefer vermedi üstelik bu aşılama ye vermedi anlamadım Genişletmek için tıkla ... Canim banada bu kez vermedi ilk aşılamam da vermişti ama fitil değil hap ve ıgne vermişti
Edayvz' Alıntı: Evet banada bir kere vermişti ama bu sefer vermedi üstelik bu aşılama ye vermedi anlamadım Genişletmek için tıkla ... Canim banada bu kez vermedi ilk aşılamam da vermişti ama fitil değil hap ve ıgne vermişti
B benimdeolsun Forum Okuru 15 Aralık 2014 #780 Bugün bir saat bir gün kadar uzundu bitmek bilmedi... Bu ay inşallah hepimizden hayırlı haberler alırız inşallah 🙂 Beni de aydınlatsanız kan testi yaptırmam. İçin erken mi?
Bugün bir saat bir gün kadar uzundu bitmek bilmedi... Bu ay inşallah hepimizden hayırlı haberler alırız inşallah 🙂 Beni de aydınlatsanız kan testi yaptırmam. İçin erken mi?