Edayvz Üye Üye 15 Aralık 2014 #761 Slm arkadaşlar bugün aşılamanın 5 günü kasığımda ve belimde ara ara sancılar gelip gidiyor korkuyorumda bı neden olur acaba
Slm arkadaşlar bugün aşılamanın 5 günü kasığımda ve belimde ara ara sancılar gelip gidiyor korkuyorumda bı neden olur acaba
elfidamsanem Daimi Üye Üye 15 Aralık 2014 #762 Krkr' Alıntı: Yerleşme kanaman olabilir cnm inşallah olmuştur buda bi işaret bence bize haber ver bende ikinci asilamam i yaptırdım hayırlısı hakkimizda Genişletmek için tıkla ... Canim insaallah hayirlisiyla hamile olursun. Benim kasik agrisi basladi sanirim adet oluyorum.
Krkr' Alıntı: Yerleşme kanaman olabilir cnm inşallah olmuştur buda bi işaret bence bize haber ver bende ikinci asilamam i yaptırdım hayırlısı hakkimizda Genişletmek için tıkla ... Canim insaallah hayirlisiyla hamile olursun. Benim kasik agrisi basladi sanirim adet oluyorum.
Edayvz Üye Üye 15 Aralık 2014 #763 elfidamsanem' Alıntı: Canim insaallah hayirlisiyla hamile olursun. Benim kasik agrisi basladi sanirim adet oluyorum. Genişletmek için tıkla ... Inşallah olmazsın canım
elfidamsanem' Alıntı: Canim insaallah hayirlisiyla hamile olursun. Benim kasik agrisi basladi sanirim adet oluyorum. Genişletmek için tıkla ... Inşallah olmazsın canım
elfidamsanem Daimi Üye Üye 15 Aralık 2014 #764 yasemin asan' Alıntı: kizlar mrb aşilamam bügün 4 gün oldu bugün akıntım oluyor bu normal mi? Genişletmek için tıkla ... Ilaç kullaniyorsan akinti mide bulantisi normal
yasemin asan' Alıntı: kizlar mrb aşilamam bügün 4 gün oldu bugün akıntım oluyor bu normal mi? Genişletmek için tıkla ... Ilaç kullaniyorsan akinti mide bulantisi normal
elfidamsanem Daimi Üye Üye 15 Aralık 2014 #766 Edayvz' Alıntı: Slm arkadaşlar bugün aşılamanın 5 günü kasığımda ve belimde ara ara sancılar gelip gidiyor korkuyorumda bı neden olur acaba Genişletmek için tıkla ... Aslinda bu iyiye isaret. Korkma canim iyi dusun iyi olsun. Belki bébé tutunuyordur o yüzden agri yapiyordur
Edayvz' Alıntı: Slm arkadaşlar bugün aşılamanın 5 günü kasığımda ve belimde ara ara sancılar gelip gidiyor korkuyorumda bı neden olur acaba Genişletmek için tıkla ... Aslinda bu iyiye isaret. Korkma canim iyi dusun iyi olsun. Belki bébé tutunuyordur o yüzden agri yapiyordur
Edayvz Üye Üye 15 Aralık 2014 #767 Normal ilaç tedavisiyle hamile kalmaya çalıştığımızda fitil vermişti bu sefer aşılama oldum Dr hiçbir ilaç vermedi
Normal ilaç tedavisiyle hamile kalmaya çalıştığımızda fitil vermişti bu sefer aşılama oldum Dr hiçbir ilaç vermedi
Edayvz Üye Üye 15 Aralık 2014 #768 elfidamsanem' Alıntı: Aslinda bu iyiye isaret. Korkma canim iyi dusun iyi olsun. Belki bébé tutunuyordur o yüzden agri yapiyordur Genişletmek için tıkla ... Inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin canım
elfidamsanem' Alıntı: Aslinda bu iyiye isaret. Korkma canim iyi dusun iyi olsun. Belki bébé tutunuyordur o yüzden agri yapiyordur Genişletmek için tıkla ... Inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin canım
elfidamsanem Daimi Üye Üye 15 Aralık 2014 #769 Edayvz' Alıntı: Normal ilaç tedavisiyle hamile kalmaya çalıştığımızda fitil vermişti bu sefer aşılama oldum Dr hiçbir ilaç vermedi Genişletmek için tıkla ... Burda asilama yapilanlara mutlaka progestan hap veriyorlar ve alttan Alin diyorlar, gebelik için alttan almak daha faydaliymis.
Edayvz' Alıntı: Normal ilaç tedavisiyle hamile kalmaya çalıştığımızda fitil vermişti bu sefer aşılama oldum Dr hiçbir ilaç vermedi Genişletmek için tıkla ... Burda asilama yapilanlara mutlaka progestan hap veriyorlar ve alttan Alin diyorlar, gebelik için alttan almak daha faydaliymis.
elfidamsanem Daimi Üye Üye 15 Aralık 2014 #770 Edayvz' Alıntı: Inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin canım Genişletmek için tıkla ... Aamiinn ecmein insaallah
Edayvz' Alıntı: Inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin canım Genişletmek için tıkla ... Aamiinn ecmein insaallah