Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Annem hep der canım sobayi çok yakma çayı sıcak içme yemekleri sıcak yeme die kanını cıvıtır der her zaman
Ilk defa duyuyorum bunu !
Benim annem de tersini soyler hep, ayaklarini, belini sicak tut diye.
Benim ellerim Ayaklarim hep soguktur. Kolay hastalanirim. Annem de hep der sicak su torbasi koy ayaklarina diye. Bende bu ay cok usudugum için iki üç defa koydum.

Krkr acaba ilk yaptigin acilamada neler oldu yanu sancin oldu mu yada akinti ... ne bileyim yani simdi ile onceki asilama arasindaki farklari yazarmisn lutfen... bu arada allah sanada nasip etsin ins.
Amin cnm k bkm a geç donus yaptım aşılama yi bugün yaptırdım simdi evde yatiorum ilk aşılamam da ignelerim den sonra müthiş sanci oluyordu akıntı m vardı istahsizdim erkenden uykum geliordu aşılama yaptırdıktan sonra bir gün hafif kanamam oldu normal mis o da sonra düşük olmasın diye 10 tane ıgne ve hap verdi onları hergün aynı saatte yaptırdım o iğneler de kusturdu hep beni hamileyim zannettim iştahı mi açtı malesef olmadı inşallah bu aşılamam da olur doktor bunda da çok iyi geçti dedi 3 gün dinlen bol bol birlikte olun dedi hayırlısı Rabbim büyük benim hiç bir sıkıntım yok eşim de de problem yok bakalım artik

Yerleşme kanaman olabilir cnm inşallah olmuştur buda bi işaret bence bize haber ver bende ikinci asilamam i yaptırdım hayırlısı hakkimizda