M melegimxx Üye Üye 13 Aralık 2014 #682 demin test yaptım canım ikinci çizgi silik çıktı git gide de koyulaştı dogrudur degilmi
elfidamsanem Daimi Üye Üye 13 Aralık 2014 #683 melegimxx' Alıntı: demin test yaptım canım ikinci çizgi silik çıktı git gide de koyulaştı dogrudur degilmi Genişletmek için tıkla ... Bence dogru dur canim, yanii insaallah. Umuyorum. Hayirli olsun canim ! Cok sevindim ya
melegimxx' Alıntı: demin test yaptım canım ikinci çizgi silik çıktı git gide de koyulaştı dogrudur degilmi Genişletmek için tıkla ... Bence dogru dur canim, yanii insaallah. Umuyorum. Hayirli olsun canim ! Cok sevindim ya
M melegimxx Üye Üye 13 Aralık 2014 #684 inşallah canım rabbim tüm isteyenlere verir inşallah inan agladım çizgiyi görünce 🙁
elfidamsanem Daimi Üye Üye 14 Aralık 2014 #685 melegimxx' Alıntı: inşallah canım rabbim tüm isteyenlere verir inşallah inan agladım çizgiyi görünce 🙁 Genişletmek için tıkla ... Vallah inanirim ben hayaline bile agliyom. Dikkat et kendine, yarin veya ptesi kan testi yaptirirsin. Insaallah kesin sonuc alirsin
melegimxx' Alıntı: inşallah canım rabbim tüm isteyenlere verir inşallah inan agladım çizgiyi görünce 🙁 Genişletmek için tıkla ... Vallah inanirim ben hayaline bile agliyom. Dikkat et kendine, yarin veya ptesi kan testi yaptirirsin. Insaallah kesin sonuc alirsin
M melegimxx Üye Üye 14 Aralık 2014 #686 aslında yarın gitmem gerekirde devlet hastanesi oldugu için pazartesiye kalıyor canım inşallah
elfidamsanem Daimi Üye Üye 14 Aralık 2014 #687 Tekrar hayirli olsun canim, insaallah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. darisi tüm bekleyenlerin basina bide bana 🙂
Tekrar hayirli olsun canim, insaallah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. darisi tüm bekleyenlerin basina bide bana 🙂
M melegimxx Üye Üye 14 Aralık 2014 #688 elfidamsanem' Alıntı: Tekrar hayirli olsun canim, insaallah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. darisi tüm bekleyenlerin basina bide bana 🙂 Genişletmek için tıkla ... amin inşallah canımrabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın pazartesi gidecegim bakalım
elfidamsanem' Alıntı: Tekrar hayirli olsun canim, insaallah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim. darisi tüm bekleyenlerin basina bide bana 🙂 Genişletmek için tıkla ... amin inşallah canımrabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın pazartesi gidecegim bakalım
S selvi ucar Forum Okuru 14 Aralık 2014 #689 Melegim canim cok sevindim iletilerini okuyunca ins. Gercekten hamilesindir rabbim seni utandirmasin canim
Melegim canim cok sevindim iletilerini okuyunca ins. Gercekten hamilesindir rabbim seni utandirmasin canim
elfidamsanem Daimi Üye Üye 14 Aralık 2014 #690 melegimxx' Alıntı: amin inşallah canımrabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın pazartesi gidecegim bakalım Genişletmek için tıkla ... Canim seni yormak istemiyorum ama merak ettim simdi, sende simdilik nasil belirtiler var ?
melegimxx' Alıntı: amin inşallah canımrabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın pazartesi gidecegim bakalım Genişletmek için tıkla ... Canim seni yormak istemiyorum ama merak ettim simdi, sende simdilik nasil belirtiler var ?