Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Valla cnm bn bir wc kalkiyodum hep uzaniyodum ilk zamanlar snr bulasikti ymkti yavas yavas yapiom ama supurge isleri fln hic yapmiyom birde senin aferdersn gogus ucun agriyomu bnm ilk zmndan beri vardi tsk ederim cnm darisi tum isteyene olsun inşallah

Canim ewet asilama yaptim ilk 2 gun hic kalkmadim diyebilirim ewet.. bende normalde hep adet oncesi gogus siser agrir sancimda olur ama simdide war hafiften bugun kasik bolgeside agirmaya basladi ...

Bende ayni durumdayim selvi, ilk asilama mi iki ay once olmustum hep yattim ama yinede olmadi. O tozdan burda bende bulamam bende yurdisindayim çünkü. Tazesini mzrketler daha yeni getirdiler. Tozunu getirmezler ki

Elfidamsanem sen nerdesin ?? Sen 2. Asilamiyi mi yaptin allah hamile kalmayi nasip etsin sana ins. Belki bu sefer tutar nette o kadar okudum ilk asilma tutmuyor mu ne kendim icinde umutlamayi biraktim sonuc ne ise mutlaka bildirecm size

hayırlı olsun canım rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah atarım bende kafamdan ama aşılama yapılmadan 1 gün önce ben çok kötü grip oldum bugün 6 günüm ama daha yeni geçti gribim ilaç felanda kullanmak istemedim 🙁