Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Yapilan testte sperm sayilarinin normal oldugu fakat spermlerin cabuk oldugu yada etkisizlestigini soyledi burdaki ilk gittigim doktor ama simdi baskasina gidiyorm gayet iyi dedi vitaminsizlik sanirm etkiliyormus burda sebze turlerini cok tuketemedigimiz icin... ben daha 26 yasina girecem canm ama nedense hala gec kalacagimi dusunuyorum aileden gelen birsey mi ablamda bende 2 sene once ewlendi ama hic bir engeli yok benim gibi olmadi bir turlu... rabbim sana da en kisa zamanda bir cocuk nasip etsin ins. Eminim biz cocuk olursa diger annelere oranla daha farkli olacaz beklemenin getirdigi uzuntuyle umutla..

Kizlar umudunuzu kaybetmeyin bnm asılamam oldu yeni hamile oldugumu öğrendim bnm ablaminda 12 yildir yok sizlere cok dua ediyirum ama bir tavsiyem olucak size esinize keci boynuzu tozu yla sut heraksam birbardak icirin bn esime 1hafta boyunca oyle yatim asilamada esimn sperimi super cikti hatta bnde iciyodum tozu pekmez deil deneyin derim

Ewt cnm ilk asılamayla hamile kaldım hic kafama takmadim sadece dinlenmeye agirlik verdim hic birseyde hissetmedim ara ara adet sancisi gibi oluyidu daha halen hicbisey hissetmiyim mide bulantisi istah gibi vb seyler hissetmedim kafadan cikardim

Allah tamamina erdinsin celik sizin adiniza cok sevindim bende yurt disindayim onu byrda nasil nerde bulabilecegimi bilmiyorum 🙁( dinlendim derken hic kalkmadinizmi peki ben sadece agir islerdwn sakiniyorm esim hic kalkma diyor dogrusu nedir bende bilmiyorum...