Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

yaa kızlar bugün aşılamamın 4 günü ama bende ne bel ne kasık nede gögüslerimde agrı var forumlarda okudugum kadarıyla bu belirtiler herkeste var ama bende yok sadece gribim ben 🙁
Canım sakin ol biraz herkeste ağrı olacak diye birşey yok. ağrı çekip hamile kalanda var hiç birşey anlamadan hamile kalanda var.bünyeye göre değişir.moralini yüksek tut.herşeyin hayırlısı canım.

inşallah canım ya dualarınıza ihtiyacım var. 3 buçuk yaşında kızım var ilk hamileligimdede hiç birşey hissetmemiştim ben Rabbim bizim için en iyi zamanı bilir 🙁

Canım her defasında kendime dua ederken bebiş isteyen herkes içinde dua ediyorum.bak gördünmü paniğe gerek yok. bak ilk hamileliğinde ağrısız olmuş.belki şimdide vardır bebisin stres yaparak boşu boşu onuda kendinide üzme.

inşallah canım ya dualarınıza ihtiyacım var. 3 buçuk yaşında kızım var ilk hamileligimdede hiç birşey hissetmemiştim ben Rabbim bizim için en iyi zamanı bilir 🙁

Maasallah Subhanallah ne güzel bir de kizin varmiş. Insaallah bizede nasip eder rabbim hayirlisiyla insaallah güzel bir Kizcagiz, ruhu güzel huyu güzel gonlu güzel cocuklar nasip etsin inşaallah Rabbim. Cümlemize, isteyen herkese, ve de bana da nasip etsin inşaallah Rabbim.... Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein

Arkadaslar ben araniza yeni katildm .1 hafta oldu asilamayi yapali ve okuduklarim butun umutlarimi yikti diyebilirim🙁 ben 8. Seneme girecm hic hamile kalamadm ve ilk yapisim asilamayi. Bende asilamadan 2 gun once basladi agrilar asilamanin 4 gununde azaldi fakat cok sukur simdi karin agrisi yok ama hafif bir bel agrisi basladi 🙁 hic kimsede ilk asilami tutmamismi??

Arkadaslar ben 8 yilima girdim ve hala cocugum yok ilk asilamami yaptim bir hafta once bende asilamadn 2_3 gun once basladi kasik ve karin agrisi hareket ettigimde bile cok fena oluyordm ... simdi karin agrisi yok ama bel agrisi var hafiften. Ne yapacam bilmiyorm kimsede ilk asilama tutmamismi burda okuduklarim moralimi bozdu acikcasi 🙁🙁 acil cevap lutfen

aminn canım çok sagol inşalllah bütün dileklerimiz dualarmız kabul olur inşallah kızım kendi kendine tedavisiz oldu evlendigimin 3 ayında alllahım kimseyi zorda koymasın

canım benimde aşılamamın 5 inci günü bendede hiç bişey yok arkadaşlar bünyeden bünyeye degişiyor diyolar

Hoşgeldin canim.bende senin gibi 8. Yilimdayım.bende hiç hamile kalamadım.benimde geçen ayin 12 sinde ilk aşılamam yapıldı ama malesef tutmadı.Canım senden ricam hiç kendini çok dinleme rahat ol oluruna bırak.ne kadar kendini dinlersen okadar stres oluyorsun.streste olumsuz etki yapıyor.bu yolda en önemli şey moral canım.biliyorum 8 yıl beklemek,tedavi süreçleri,çevre baskısi insanı çok geriyor ama sen benim yaptığım hataları yapma.lütfen sakın ol.nette yazılan belirtileride çok dikkate alma.her bünyeye göre değişiyor belirtiler.