Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Himm anladim ilk defa duyuyorum... Kizlar bugun 13.Cu günümdeyim ve Bugün asilama olacaktim ama dün verdigim kan tahlilinde, ovulasyon gerceklesmis oldugu sonucu cikmis. Dr asilama yi iptal etti......

Himm anladim ilk defa duyuyorum... Kizlar bugun 13.Cu günümdeyim ve Bugün asilama olacaktim ama dün verdigim kan tahlilinde, ovulasyon gerceklesmis oldugu sonucu cikmis. Dr asilama yi iptal etti......
Üzülme canım hayırlısı.ama ben bu bitkiyi mutlaka kullanıcam.ilaçlara,iğnelere gerek kalmadan yumurtlamayı düzenleyip çatlaması gerçekleştiriyormus.nede olsa tüp bebek için bir-iki ay bekliycem.bu arada belki mucize olurda bu sayede tüpe gerek kalmadan olur.

Insaallah canim insaallah..... Ama ya yan etki yaparsa ? Günde ne kadar alacaksin ? Ve nasil tuketeceksin ?

yaa kızlar bugün aşılamamın 4 günü ama bende ne bel ne kasık nede gögüslerimde agrı var forumlarda okudugum kadarıyla bu belirtiler herkeste var ama bende yok sadece gribim ben 🙁

yaa kızlar bugün aşılamamın 4 günü ama bende ne bel ne kasık nede gögüslerimde agrı var forumlarda okudugum kadarıyla bu belirtiler herkeste var ama bende yok sadece gribim ben 🙁
Canim o belirtiler ilaçlar yuzunden oluyor.... Yanii agrim yok diye üzülme bosuna. Hem biliyosun sana moral lazim, sen simdiden uzulursen bilki bu asilama tutmaz. Canim pozitif olmalisin

Teşekkür ederim.canm denicem. Bu ay hem aşılama. Hem bunu denesem bişey olmaz.dimi

Teşekkür ederim.canm denicem. Bu ay hem aşılama. Hem bunu denesem bişey olmaz.dimi
Canım onu bilmiyorum araştırdığıma göre hicbir yan etkisi yok.ama bence aşılamani yaptır eğer tutmazsa(inşallah tutar) dene canım.ben bir iki ayı boş geçireceğim için deniyorum.bu arada bende dener tecrübe eder sizlerle paylaşırım.

Insaallah canim insaallah..... Ama ya yan etki yaparsa ? Günde ne kadar alacaksin ? Ve nasil tuketeceksin ?
Okuduğum kadarıyla yan etkisi yok canım.ama kullanmadan bilemiyorum tabi bünyeye göre degisiyordur belki.tecrübe edip görücez.sabah akşam aç karnına iciliyormus.bir tatlı kaşığı tohumu hafif ezip bir bardak suyla çay demler gibi 15 dk demleyim süzüp içiyormuşsun.bende bugün aldım.yarın başlıycam.tecrübelerimi yazarım buradan.