Hayır 1 kez... Ama eğer ilk yapıldığında yumurtan çatlamamışsa yumurtan çatladığında 2.yi yapmış olabilir.. Ya da ihtimali arttırmak için çatlamadan iki gün önce spermleri bırakıp (72 saat yaşıyorlar rahimde çünkü) yumurtan çatladığında iki doz spermle karşılaşsın istediğinden olabilir.. Şu durumda eşin 2 gün arayla sperm verdiyse , 2.sinin kalitesi düşmüş olacak çünkü en az 4 günlük cinsel perhiz istiyorlar erkekten... Umarım ikisine de ayrı ayrı ödeme yapmamışsındır... Ve inşalllahhhh hamilesindir canım 🙂
zeynep aşılamadan sonraki 14.gün kanda baktır canım test erkense yanıltır jel progestan olduğu için kanda yüksek çıkıyo benim düşüğüm hissedilmedi bile cnm adet olur gibi kanamayla gitti malesef
Ahucum doktor hiç yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakmadi hiç degitim hastanesinde. Yaptirdim ben doktor bize tek iki gün periz verdi aşılamadan ¹ gun sonra birliktelik istedi hiç bakilmadan ikinci aşılama oldu sordugumda şansi yükseltmek için dendi
4 gün daha beklicem test için gece çok güzel bi rüya gördüm ama ona bile yoramıyorum yani kiz bebek doğuruyorum ve emziriyorum çok etkilendim ama belirtim yok hiç ağrılardan başka