Canim bende yaptirmsk istiyorum ama doktorum gunun gecince kan tahlili yaptir dedi. O yuzden bekliyorum acikcasi birde sonucu gormeye hazir degilim gibi yine sonuc olumsuz cikar diye 🙁
anladım bana doktorum aşılamadan sonra 14.gün kan testinde bellli olur dedi bende 13.gün vericem kan 14.günüm bayrama denk geliyo çünki senin ilk aşılaman mı ?korkma canım herşey kısmet bu dünyada elden gelmesede dik durmak zorundayız
Slm arkadaşlar bende ayın 19unda ilk aşılamamı yaptırdım 4 yıllık evliyim aşılama yaptırıp hic. Hamile kalan olmamis sanirim kimse sayfaya ugramamis bugun 7. gunum kasık agrım var regli olcak gibi allah hepimizin yardımcısı olsun
selam zeynep hiç belli olmuyo aslında hamilelikle adet belirtileri aynı benimde 1.hafta bugün aslında bi çok sitede ilk aşılmada hamile olan var ama burda pek yok malesef bizler oluruz inşallah bende de kasık ağrıları oldu hele ilk günler doğrulamıyodum ağrıdan
Sura aynı gün yaptırmısiz insallah biz oluruz da yazariz buraya ayni seyler yasiyoruz benim aşilamadan 1 gün sonra hafif lekelenmem oldu çok korktum hemşiremi aradım normal oldugunu söyledi içim rahatladı biraz
Sura cim benim de ilk asilama yaptirisim o yuzden cok merak ediyorum sonucu benim doktor adet olmazssn gunun gecerse tahlil yap dedi yani pazartedi 18 gun olmus olacak asilsma yapilali kesin sonucuda ogrenecem isallah hepimizinki tutmustur hepimiz birbirimize guzel haberleri veririz
Günaydın kızlar evet aynı zamanlarda aşılanmışız şuan deli gibi belim ağrıyoo bakalım ilk sürpriz kimden gelcek benimki 6 gün sonra belli olcak hepimiz için güzel olur inşallah Zeynep evet ilaçlardan oluyo cnm bende aynıyım ama ümitli Değilim negatif görmeye alıştım