Benim 1.haftam asılama olalı 1 hafta daha bekliycem sonra kan vericem ama bu 2. Asılamam ilkı tutmadı bunu devlette yaptırdım inşallah bu sefer olur rabbin isteyene nasip etsin insallah
Arkadaslar yazdiklarinizi okudum.6 yillik evliyim.bu zaman icinde bebek istedik olmadi igner haplar denedik olmadi ve ilk asilama mi 12 09 2014 asila yapildi bugun 13 gunum pazartesi kan tahlili yaptiracam isallah bu defa emeklerimiz bosa gitmez rabbim kimseyi evlat yokluguyla sinamasin 🙂)
Aşılama dan sonra beyaz/sarı akıntı olması tuttuğu ile ilgili fikir verir deniyor...? Yaşayanlar var mı? Bende 22 sinde pazartesi günü ilk aşılamamı yaptırdım ... Ve bahsedilen kokusuz akıntı aşılama yapıldığı günden beri var... Aşılama yapıpta tutanlar tekrar buraya girmiyor sanırım 🙁 bize kim tecrübelerini anlatacak...? 🙁
Benim yarın 1 haftam dolacak aşılamam yapılalı aynı akıntılar bende de var ilk günden beri benim bildiğim kadarıyla tuttuğunu gösteriyo ama bekleyip görecez bakalım dünde su gibi akıntım oldu anlamadım bende kasıklarıma ara ara Ağrı giriyo
İnsallah arksdaslar bugun benim asilamamin 13 gunu iki uc gunden beri bel agrisi kasik agrisi asiri gaz goguslerde hassasiyed ve akinti oluyo arkadaslar asilama yaptirip tutanlarin kinde boyle belirtiler oluyormuydu ne olur biri cvp yazsin pazartesi kan tahlili yaptiracam.ama hic umudum yok cunku alti yildan belli hep hayal kirilligi umarim bu defa sans hepimizden yana olur ve hepimizin hayirli saglikli bebisleri olur
havva sen test yaptırsana canım bugün kanda çıkar 13.günün madem bi çok kişi 14.günü beklemiyo zaten kan versen öğleden sonra çıkar sonuç bikaç gün sonrada tekrar yaptırırsın