C celikcelik Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2015 #501 bebeğimmmm' Alıntı: Ya cvp verin lütfen adet olmadım daha 4 günüm var yukselirmi Genişletmek için tıkla ... bebeğimmmm' Alıntı: Ya cvp verin lütfen adet olmadım daha 4 günüm var yukselirmi Genişletmek için tıkla ... Cnm 13 gun dolsun snr tahlil.tekrar yap kacinci asilamn cnm
bebeğimmmm' Alıntı: Ya cvp verin lütfen adet olmadım daha 4 günüm var yukselirmi Genişletmek için tıkla ... bebeğimmmm' Alıntı: Ya cvp verin lütfen adet olmadım daha 4 günüm var yukselirmi Genişletmek için tıkla ... Cnm 13 gun dolsun snr tahlil.tekrar yap kacinci asilamn cnm
B bebeğimmmm Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2015 #502 celikcelik' Alıntı: Cnm 13 gun dolsun snr tahlil.tekrar yap kacinci asilamn cnm Genişletmek için tıkla ... 1. Asilamam daha canım ya çok bebek istiyoruz ama sonuç yine hüsran belirtilerim var ama sonuç negatif
celikcelik' Alıntı: Cnm 13 gun dolsun snr tahlil.tekrar yap kacinci asilamn cnm Genişletmek için tıkla ... 1. Asilamam daha canım ya çok bebek istiyoruz ama sonuç yine hüsran belirtilerim var ama sonuç negatif
C celikcelik Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2015 #503 bebeğimmmm' Alıntı: 1. Asilamam daha canım ya çok bebek istiyoruz ama sonuç yine hüsran belirtilerim var ama sonuç negatif Genişletmek için tıkla ... üzülme cnm kısmet nasip hersey kac yillk.evlisin cnm
bebeğimmmm' Alıntı: 1. Asilamam daha canım ya çok bebek istiyoruz ama sonuç yine hüsran belirtilerim var ama sonuç negatif Genişletmek için tıkla ... üzülme cnm kısmet nasip hersey kac yillk.evlisin cnm
B bebeğimmmm Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2015 #504 celikcelik' Alıntı: üzülme cnm kısmet nasip hersey kac yillk.evlisin cnm Genişletmek için tıkla ... 1,5 senelik canım daha 21 yaşındayım doktor tutar demişti 4 yumurtam olmuştu ama olmadı sen hamilesin galiba allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
celikcelik' Alıntı: üzülme cnm kısmet nasip hersey kac yillk.evlisin cnm Genişletmek için tıkla ... 1,5 senelik canım daha 21 yaşındayım doktor tutar demişti 4 yumurtam olmuştu ama olmadı sen hamilesin galiba allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
C celikcelik Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2015 #505 evt cnm daha cok.yenisin uzulme cnm bn 4 yillk.evliyum bnmde.asilamayla.oldu bebes 2 ci.asilama oldu
C celikcelik Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2015 #506 Saol cnm bnm darisi.sana ve btn isteyenlere olsn cnm bnde cok.cabaladim 2 yil hic.aksatmadn tedavi oldum rabbim saglikcakla versn
Saol cnm bnm darisi.sana ve btn isteyenlere olsn cnm bnde cok.cabaladim 2 yil hic.aksatmadn tedavi oldum rabbim saglikcakla versn
B bebeğimmmm Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2015 #507 celikcelik' Alıntı: Saol cnm bnm darisi.sana ve btn isteyenlere olsn cnm bnde cok.cabaladim 2 yil hic.aksatmadn tedavi oldum rabbim saglikcakla versn Genişletmek için tıkla ... Esim çok istiyordu ona nasıl soyliycem hic bilmiyorum hayirlisi artik ne diyelim
celikcelik' Alıntı: Saol cnm bnm darisi.sana ve btn isteyenlere olsn cnm bnde cok.cabaladim 2 yil hic.aksatmadn tedavi oldum rabbim saglikcakla versn Genişletmek için tıkla ... Esim çok istiyordu ona nasıl soyliycem hic bilmiyorum hayirlisi artik ne diyelim
C celikcelik Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2015 #508 bebeğimmmm' Alıntı: Esim çok istiyordu ona nasıl soyliycem hic bilmiyorum hayirlisi artik ne diyelim Genişletmek için tıkla ... kismet cnm senin elindeki birsey deil.rabbimden geliyor
bebeğimmmm' Alıntı: Esim çok istiyordu ona nasıl soyliycem hic bilmiyorum hayirlisi artik ne diyelim Genişletmek için tıkla ... kismet cnm senin elindeki birsey deil.rabbimden geliyor
B bebeğimmmm Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2015 #509 celikcelik' Alıntı: kismet cnm senin elindeki birsey deil.rabbimden geliyor Genişletmek için tıkla ... Aynen canım Rabbim ol deyince olur insallah
celikcelik' Alıntı: kismet cnm senin elindeki birsey deil.rabbimden geliyor Genişletmek için tıkla ... Aynen canım Rabbim ol deyince olur insallah