Ö özlem karaipek Üye Üye 28 Eylül 2014 #21 iyiyim cnm benim sağol çarşamba günü oldum aşılama bakalımhayırlısı 2 3 gün yattım fazla kalkmadım sadece kasık ağrım var bugün 5 gün oldu bugünnn sen nasılsın
iyiyim cnm benim sağol çarşamba günü oldum aşılama bakalımhayırlısı 2 3 gün yattım fazla kalkmadım sadece kasık ağrım var bugün 5 gün oldu bugünnn sen nasılsın
H halime özdemir Yeni Üye Üye 29 Eylül 2014 #22 merhaba özlem sohbette ole senı arıyorum bnde 😀 insallah asılama iyi olur ve hayrlı haber alırsın . bende senden bilgi almak istiyodum.
merhaba özlem sohbette ole senı arıyorum bnde 😀 insallah asılama iyi olur ve hayrlı haber alırsın . bende senden bilgi almak istiyodum.
Ö özlem karaipek Üye Üye 1 Ekim 2014 #28 sen ne yaptın kaç gün oldu sana bana daha 8 gün olduuu zaman durdu 🙂
prenses 1989 Hamiş Melek 1 Ekim 2014 #29 hee iyi bari bende ,şdeyim canım şuan nasılsın keyfin nasıl ben yaptım test negatif çıktı malesef yarın 14.günüm aşılamam olalı adetime de 4 gün var
hee iyi bari bende ,şdeyim canım şuan nasılsın keyfin nasıl ben yaptım test negatif çıktı malesef yarın 14.günüm aşılamam olalı adetime de 4 gün var